3 licitații la care nu s-au prezentat nimeni pentru refacerea unei locuințe mulți familiale prin PNRR.Intrebare: ce se întâmplă în continuare?Termenul finalizării lucrărilor este finalul lui 2026
Condiții de oprire a demolarii unei construcții fara autorizație
Introducerea în contencios a unei cereri de suspendare a deciziei primarului de demolare a unei construcții neautorizate oprește demolarea până la pronunțarea unei hotărâri definitive (recurs)?
Va mulțumesc pentru raspuns
Oprirea demolarii unei construcții neautorizate pe teren protejat ,langa un monument istoric.
Ordinea cronologică a evenimentelor.
Pe teren din jurul condominiului ,terenul proprietatea primăriei,apare o platformă betonata folosita că parcare.Fupa lupte grele,primarul semnează decizia de demolare.O locatara care a pavat o parte din terenul menționat cu pavele (tot fără autorizație) și care este inclusa și ea în decizia de demolare,face plângere prealabilă către primărie și este respinsa.Depune la judecătorie cerere de suspendare a demolarii din este respins Depune l jude atotie cerere de desființare a deciziei de demolare și se așteaptă termen de judecată.
Întrebare:aceasta ultim solicitare de desființare oprește demolarea?
Aștept urgent explicații,mi-ar fi de mare folos .
Multumesc
Demolare construcție neautorizată
Odată emisă de către primar decizia de demolare construcție neautorizată,care sunt pașii concreți de urmat.?Serviciul administrare spatiu locativ ,administratorul terenului proprietatea primăriei pe care se afla construcția tergiversează lucrurile.Va rog,poate cineva sa mă lămurească pe scurt și foarte la obiect ce serviciu din primărie trebuie sa se ocupe și ce trebuie făcut (pașii)pentru a se face demolarea?
Formular de conflict la poliție
Cu un timp in urma am fost la secția de poliție de care aparțin sa reclame un vecin care mă șicanează.Adjunctul șefului secției a spus că deschide ,,formular de conflict' in care se vor consemna orice întâmplări nelalocul lor.
Am căutat pe internet să văd ce înseamnă și nu am găsit
Stir cineva ce înseamnă acest ,,formular de conflict"?Mulțumesc.
Pașii pentru demolarea unei construcții fara autorizatie dus emiterea deciziei de către primar.
Poate cineva să-mi explice pas cu pas care sunt etapele?
Sunt o persoana prejudiciată de o construcție neautorizată.Du cred că autoritățile de la primărie (prorietara terenului) tetgiverseaza lucrurile.
Înființare PFA.
Vreau să-mi fac un PFA cu sediul acasă.
Locuiesc într-un bloc de 6 apartamente in care fiecare apartament are intrare separata-4 apartamente iar 2,între care și apartamentul meu,au casa scării comuna și intrările fata in fata.
Întrebare:pentru înființare PFA am nevoie de acordul tuturor vecinilor sau numai al celui de vizavi de mine ?
Decizie de demolare aprobată de primar.
Primarul a semnat decizia de desființare a unei platforme construita fara autorizație in aria unui bloc monument istoric.intrebare: ce pasi urmeaza concret?cat durează până se demolează ?
Greșeală pe actele de intabulare.
Inginerul topo care a făcut schiță apartamentului în 2010 a omis ușa intrării de serviciu.Intre timp imobilul a devenit monument istoric.Eh ani acum am observat greșeală.Inginerul a corectat pe schiță mea dar a spus că la cadastru așa ramăne cat exista clădirea.
Exista posibilitatea legala de a face corectura la cadastru ?
Mulțumesc.