avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Activitate isokonsulting

Activitate isokonsulting

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
mama nun asemnat si nici nu a primit nimic..
multumesc
multumesc de raspuns,dar ,dat fiind limbajul profesional nu am intels -elegal sa primesc o singura schitanta ,fara alte precizari notificate ?
e legal ca imaprtirea sa se faca pe nr de aprtament nu pe mp de suprafata exterioara ?
e legal sa platesc ceea ce nu mi-a fost izolat?
daca nu ce pot face sa nu raman cu restante trecute pe lista cu intretinerea chiar daca am platit lunar acest tip de cheltuieli ?
Buna ziua ,
Va rog sa-ma ajutati si pe mine sa gasesc raspuns la urmatoarele intrebari :
-care este formula si in baza carei legi se utilizeaza ea,in calculul impartirii cheltuielilor de rebilitare/izolare exterioara ?
-impartirea se face functie de nr de aprtamente din bloc sau tinand cont de suprafata exterioara a apartamentului-in bloc fiind ap cu 2,3 si 4 camere ?
-daca nu ti-a fost izolat un perete,pentru ca nu au dorit cei de la firma de constructii ,seviciul il platesti?ce se intampla in cazul refuzului?E legal ca aceasta suma sa fie trecuta ca restanta si sa suporte dobanzi si penalitati ,banii pentru izolare ,pentru cei fara fonduri ,fiind achitati de primarie/sau primar ,urmand ca in conformitate cu legea ei sa ii achite in rate lunare ?cum se stabilesc aceste rate?unde regasesc desfasuratorul acestora obligatii de plata vs plati efectuate ?
-locatariii trebuie sa primeasca un act /copie de contract /copie PV al AG prin care s-a hotarat reabilitarea -sau orice alta imbunatatire(zugravit scara,came de supraveghere,etc)si conditiile de plata /apartament/persoana functie de tipul lucrarilor(deoarece imi imaginez ca un apartament cu 10 locatori nu poateplati la varuitul scarii aceeasi suma cu un apartament cu un singur pensionar)?
-chitantele pentru aceste servicii sunt comune cu cele de la intretinere/fara a defalca macar sumele?
-
Am dus masina in serviceul [EDITAT] ,in urma unui dosar de dauna,necesitand reparatie si vopsire .
M-au chemat sa ridic masina ,dar surpriza ,vopsirea era neconforma,scursa,-coaja de portocala,sigla vopsita ,aparatorile.manerele de la usi .oglinzile,adica tot era negru sunt fie cu o dunga gri ,langa partile vopsite fie alburii ,in urma incercarii de a fi curatate.
Ca *NOUTATE* am gasit stopurile spate sparte , -pe verticala, intre bucati fiind un gol de ceva mm,am anuntat ca nu sunt ale mele ,ca au suferit fie inlocuire fie un accident cat au miscat masina .
Am solicitat sa rezolve neconformitatile de la reparatie si vopsire si sa imi inocuiasca stopurile .

Dupa ate trei saptamani m-au chemat sa iau masina ,dar era aproape in acceasi stare.
Seful de la vopsitorie m-a trimis la administrator [EDITAT] sa reclam ,ca el nu poate pune iar la treaba vopsitorul si nici sa-mi cumpere el stopuri .
Dl [EDITAT], a asteptat sa-i spuna fiul meu care e scopul vizitei ,dar ,el ,cunostea situatia,si mi-a spus ca sunt mincinoasa,a tipat ,mi-a spus ca sechestreaza masina ,deoarece asa au fost stopurile ..a tipat de la dansul din birou ,pana la vopsitorie....
Mia spus sa aduc expertul ,sa verifica si sa-i platesc reparatia daca expertul spune ca asa au fost stopurile sau ca au plesnit de BATRANETE ...
Am facut cerere la asigurator si mi-a trimis pozele ..le-am trimis celor de la [EDITAT].ca sa vada ca stopurile erau intregi si TINERE...,ca sa citez din dl [EDITAT]...
Ce actiune pot face in cazul cand si in urma evidentei refuza sa-mi inlocuiasca stopurile si sa rectifice neconformitatilede REPARATIE SI VOPSIRE ,recunoscute de dl [EDITAT],administratorul?
Dupa o operatie pentru protezarea totala de sold cu o proteza necimentata,am rams nu numai cu reducerea capacitatii fizice , ci si cu piciorul neoperat mai scurt cu aproape 3 cm .,necesitand acum incaltaminte ortopedica care sa compenseze diferenta .Ma tot straduiesc sa-mi fac dosarul pt evaluarea in vederea incadrarii intr-o grupa de handicap si nu reusesc sa aflu procedura intocmirii documentatiei ..
multumesc
Aveti dreptate a fost faimoasa schema -semneza repede .ca dupa aia vezi tu ce ai semnat si dovada ca nici macar nu sunt foarte scrupulosi -ca sa nu folosesc alt termen , precizez ca AA nu are numar de iesire ,conform cerintelor ,data este doar cea din titlu-AA NR 4 /15.09.2014 , la contarct 4/2009 ,fara sa faca precizarea si la AA!/2011 prin care contactul dintre persoana fizica si spital; cum a fost initial - s-a transformat intr-un contract intre PFA si spital -
apare in josul paginii o semnatura si stampila ,fara nume in clar .
In plicul primit au fost transmise, prin curier rapid ,ambele exemplare ,curierul primise ordin sa nu plece fara un exemplar semnat de mine,pe loc .Eu am semnat de primire .data si ora .dar am omis -ce e drept, sa pun si stampila PFA
Multumesc pentru ofeta dv de a ma ajuta,am nevoie ,deoarece repet contactul poate inceta ,dar numai incepand cu o data ulterioara primirii AA,si doar cu plata facturilor pe septembrie si octombrie ,deoarece eu consider ca le-au acceptat la plata,spitalul ne avand nicio reactie la primirea facturilor-refuz la plata sau ceva de genul asta .
Multumesc de raspuns
acordul de reziliere este bilateral ! ma surprinde insa data de la care se vrea incetarea contractului ,daca tinem cont ca a fost primita dupa aproape 2 luni !!!
Nu am nimic impotriva sa inceteze contractul incepand cu 15.11 cum este normal ,asta implicand plata facturilor emise.....Nu stiu la ce act legal sa fac referire in adresa de raspuns ?!
buna ziua
am din 2009 un contract PFA_organizatie ,si pe 12
.11.2014 am primit,spre semnare si acceptare , un AA la contract ,care precizeaza ca incepand cu 15.09.2014 contactul inceteaza ,de drept .In contract se precizeaza ca ,
-"contractul se incheie pt o perioada de minim doua acreditari succesive (sase ani )"
-contactul inceteaza ,la terminarea perioadei pentru care a fost incheiat
sau prin acordul partilor

Mentionez ca au acceptat facturile trimise ,pana la data aceasta nu mi-au facut nici o comunicare .
Car ar fi cea mai buna miscare pe care trebuie sa o fac ?
multumesc !
Buna ziua

-Am documentul de plata al avansului
- Contractul e pe numele dl Gavaneanu
- Evacuarea,este obiectul procesului ,hotararea judecatoreasca imi da castig de cauza sa nu platesc pentru perioada cat am stat in ap si nu am fost angajata ,obiectul trecursului este :sa locuiesc pe termen nelimitat asa cum scrie in Mandat,unde nu se specifica "louieste doar pe perioada angajarii la firma "
-am un avocat ,si imi place sa cred ,ca banii Dlui Gavaneanu ,chiar daca sunt mai multi ca ai mei ,nu-l vor putea cumpara ......dar sa va citez "cand un om mi se declara in gura mare ca fiind de buna-credinta devin subit banuitoare. Isi prepara o justificare pentru mai tarziu..."cu toate ca dupa cum si-a schimbat viziunea despre caz ma cam trec fiori reci !!!!!!!!!!!!!!!!


Doream ,in primul rand , poate observa cineva si ma sfatuieste cum sa folosesc faptul ca:

--- toate documentele sunt intocmite de asa natura ,incat releva faptul ca la momentul intocmirii nu se dorea ca ap. sa fie "locuinta de serviciu "si ca nu s-a stipulat nicaieri eliberarea i /utilizarea in nici un fel de conditii :sa fiu angajata in firma ,o perioada de timp prestabilita ,sa platesc chirie ,sa nu aduc / sa aduc imbunatariti ...nimic ...nimic
--- perioada da timp dupa care urma sa -mi fie revanduta si conditiile "revinderii"s-au discutat cu martori si atat


(Eu sunt convinsa si banuiesc ca si dumneavoastra specialistii ,ca un om ca el ,daca ar fi gandit ce gandeste acum ,ar fi pus armata de avocati si notari ce-i are sa intocmeasca altfel de documente care sa fie punctuale .......asta e dovada s-a hotarat atunci .....)

in al doile rand , sa arat parte din ilegalitatile comise de angajatori in firmele romanesti ,oamenii care au banii si incalca legea dupa paravanul prieteniilor politice ,fostilor colegi securisti .....etc Cazul ,consier eu ,trebuie cunoscut de toti viitorii angajati ,astfel incat "angajatorii "de acest tip sa fie pe cale de disparitie ....... care este modul in care justitia se poate sesiza de astfel de fapte ??????si ii poate trage la raspundere pe faptuitori ????