va multumesc pentru raspuns,de zece luni imi face viata amara dar pana sa-l descopar era toata vina mea,iar acum ma ameninta ca ia fetita cu el,ca sa mi-o creasca amanta lui(fetita are 7 ani)el munceste pe camion si este tot timpul plecat de fetita eu am grija acasa.ce sanse ar avea el sa castige custodia fetitei?multumesc din suflet
Buna seara. As dori sa va intreb daca o fotografie a sotului meu impreuna cu amanta (imbratisati)ar putea sa ma ajute cu ceva in tribunal la procesul de divort?V a multumesc.
Buna seara.va rog sa imi raspundeti daca este posibil.Sotul meu care are o relatie extraconjugala vrea divortul .Dar condiziile le pune tot el.Fiind un copil minor la mijloc,dansul doreste un divort rapid,doreste sa vina sa ia fetita cand vrea el si cum vrea el sambata,duminica,in vacanta,sa stea cu fetita si cu amanta lui impreuna........eu nu sunt de acord si din aceasta causa a inceput sa ma loveasca si sa ma ameninte ca o sa-mi ia fetita, ca ma distruge daca nu sunt de acord cu conditiile lui drept sa va spun imi este cam frica ce ma sfatuiti sa fac?in acest moment sunt cu un ochi albastru pentru ca el era "nervos"Multumesc
Va multumesc pentru raspuns.Eu sunt absolut de acord ca sotul meu sa vada copilul,cat o sa reuseasca dansul.La procesul de divorz eu as putea cere ,ca fetita sa nu fie in preajma acestei persoane?care pentru sotul meu exista deja(dumneavoastra ce parere ati avea despre o persoana care cu cateva zile inainte si dupa nunta a mers cu sotul meu ?),pentru mine nu este o persoana serioasa de aceea nu cred ca prezenta ei alaturi de fetita noastra poate aduce ceva pozitiv sa nu mai vorbim de mesajele jignitoare pe care le-a trimis la adresa mea.Va multumesc
Buna ziua.As dori sa va intreb de exemplu:Causa divortului este ca sotul meu are deja alta persoana.Din causa acestei persoane ajungem la divort .Nu reusesc sa ma pun de acord cu el in privinta fetitei pentru ca el pretinde ca atunci cand ar trebui sa stea cu fetita sa fie prezenta si amanta lui,eu nu sunt de acord .Din causa acestei persoane bineinteles si a sotului meu casnicia se termina aici,nu este o persoana serioasa si nu cred ca fetita mea are de invatat nimic de la ea.Este prea mult pentru mine,imi este de ajuns sa-l vad pe el in prezenta ei si a copilului ei(ea are si o fetita de 2 ani).Cum ar trebui sa procedez?Fetita mea (a noastra )deja se gandeste ca tatal ei pleaca de acasa sa stea cu un alt copil si o alta .....DOAMNA chiar daca sotul meu spune tot timpul ca-i vrea binele si pentru ea o sa fie tot timpul,Stau si ma intreb cand o persoana face asa ceva ce are in cap??Va multumesc din suflet.
Multumesc,Cred ca ne vom judeca in Romania daca ne-am judeca in Italia ar ramane fara un euro in buzunar.Aici legea e asa:in caz de divort sotul plateste pensie alimentara la copil,daca sotia nu are un loc de munca trebuie sa plateasca si sotiei pensie alimentara si dupa toate astea trebuie sa plateasca si locuinta bineinteles in care ramane sotia si copilul.Din acest motiv italienii nu prea pun coarne nevestelor legea este aspra pentru dinsii.Sau nici nu se casatoresc asa nu au bataie de cap.Multumesc din suflet.
:">BUNA ZIUA.AS DORI SA VA MAI INTREB UN LUCRU CUM SE CALCULEAZA PENSIA ALIMENTARA?DE EXEMPLU :SOTUL MEU ARE UN VENIT DE 2400 EURO PE LUNA (aici in Italia)MULTUMESC
Va multumesc mult.Aveti mare dreptate numai ca vedeti cum este...ma simt ranita si este greu sa faci pe indiferenta,as dori sa fiu tare dar nu reusesc si nu stiu cum sa fac ........Multumesc
multumesc pentru raspuns.nu stiu daca noi ca si cetateni straini casatoriti in Romania avem aceeleasi drepturi ca si cetatenii italieni.ma refer la divort.MULTUMESC
Multumesc mult pentru raspuns.este dansul care vrea divortul imi zice ca este indragostit iar amanta lui ce ar avea de pierdut daca divorteaza? are o fetita de doi ani cu o alta persoana,este casatorita cu altul si intre timp distruge familia mea.daca as merge in Romania ar suferi copilul este nascuta aici,merge la scoala aici,are prieteni stiti cum e ....este divers iar eu am lasat munca pentru a avea grija de copil pentru ca el este tot timpul plecat(sofer pe camion).chiar nu stiu unde sa bat capul sa-i dau divortul sau nu?Si daca nu as fi de acord?Imi este greu sa renunt dupa atatea ani de sacrificii printre straini.Multumesc din suflet.