avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Activitate N_&_K_43

Activitate N_&_K_43

nu trimiti nici un ban ,este excrocherie in spania sunt multi care au luat plasa cu donatie "fictiva 2
Discuție Impozit
buna ziua
as vrea sa stiu daca eu sunt in spania de 12 ani si lucrez legal ,ce impozit trebuie sa platesc in romania ,daca nu am nimic in tara ,nici pe numele meu nici pe alt nume ,doar adresa parintilor si atat (imi trebuie sa renovez buletinul ) ! azi am citit pe un forum al avocatului din spania ca trebuie sa completam un formular si sa il trimitem prin posta pana pe 30 iunie cu confirmare de primire !!!!! de ce impozitare dubla cand eu nu beneficiez nimic din romania ,si platesc aici taxe si impozite !! aceasta este postarea care a facut-o domnul avocat :
Pentru a evita dubla impozitare şi de România şi de Spania, cei ce-şi stabilesc rezidenţa sau chiar domiciliul în străinătate TREBUIE depus la sediul ANAF din localitatea de domiciliu în România formularul de mai jos, pentru a fi radiat (şters) din evidenţele fiscale române. Urmaţi instrucţiunile de completare ale acestuia.
OMFP_74_2012-STRAINATATE.pdf · versión 1
Formato de documento portátilDescargarVista previa
Răspuns la discuția pensie
va multumesc pentru raspuns !! este exact ce ne interesa
Discuție pensie
buna ziua ,o ruda de a mea a fost astazi la casa pensiilor sa vada daca poate sa isi depuna dosarul de pensie ! acolo i-au zis ca are doar 14 ani si o luna vechime si ii mai trebuiesc cotizati inca 11 luni ,si sa plateasca 25 milioane ,si ca poate cotiza cu 2 ,5milioane pe luna timp de 11 luni!! intrebarea este : daca are banii 25 milioane(o ajutam noi rudele )si plateste tot,poate depune dosarul imediat sau trebuie sa astepte 11 luni si apoi sa depuna dosarul ??pentru ca daca ar trebui sa astepte 11 luni indiferent cum achita suma de 25 milioane preferam sa o facem lunar !!
Răspuns la discuția drepturi parintesti
Plangerea o adresati fie politiei, fie direct la Procuratura.Copiii nu vor iesi din tara ,daca amandoi aveti custodia !! cauta un avocat mai bine !
Răspuns la discuția drepturi parintesti
indiferent daca va divorta ,nu poate scoate fetitele din tara decat cu aprobarea ta !! si cu amenintari nu face nimic !! are grija de fetite ,va trimite bani ?? daca nu se ocupa de ele ,o puteti da in judecata pentru abandon de familie !!daca este asa cu spuneti ,nu cred ca i se va da custodia totala ei
el a renuntat la tot ,si a plecat in grecia ,si i-a zis ca daca vrea sa traiasca cu el ,sa vanda tot si sa vina si ea in grecia !! acum el a aflat ca sotia lui are pe altcineva si umbla sa vanda casa terenuri ,si intreaba daca se mai poate face ceva !!
poate m-am exprimat gresit ,a lasat tot sotiei ,de fapt acum mi-a zis ca au mers la notar ,si el a renuntat la toate bunurile in favoarea ei ,dar nu au divortat !!acum el vrea sa se intoarca in tara ,se mai poate intoarce la casa lui ,renuntand la tot ,prin notar ,lasand tot pe numele sotiei??
buna seara ,:fratele meu a vrut sa divorteze,, dar la tribunal s-au impacat ,in schimb a lasat tot prin notar ,sotiei sa vanda (casa ,terenuri)si sa vina in grecia unde el lucra de 25 de ani ,dar intre timp femeia si-a gasit pe altul si acum vrea sa vanda tot ,!! intrebarea el mai poate face ceva ,ca ar vrea sa se duca in romania sa vanda impreuna cu sotia si sa dea divort ,ca sotia sa se poate duce sa traiasca cu concubinul !! are doi copii majori la casele lor !:(in speranta ca imi veti raspunde va multumesc anticipat
daca zici in instanta ca ai inchiriat apartamentul,trebuia sa declari banii care ii iei pe chirie,si sa platesti impozit ceea ca banuiesc ca nu ai facut ,ai grija ca s-ar pùtea sa ai unele probleme cu chiria pe un an de zile ,sa platesti impozit la banii care i-ai luat "legal"si un contract de inchiriere chiar si tacit legal dureaza 5 ani,!!