buna ziua,
socrii mei au cumparat acum 4 ani o casa in comuna pantelimon, acum vor sa o vanda si din curiozitate m-am uitat si eu peste acte. casa are mansarda, dar nu apare nicaieri in acte, unde ma pot interesa daca este totul in regula?
nu asi vrea sa ma duc la primarie sa se autosesizeze daca e ceva in neregula si sa ii bag la cheltuieli
exista un cadastru in care apare doar un dreptunghi drept casa fara compartimentare la interior
va multumesc
pai in toate farmaciile unde am intrebat mi s-a spus ca este gratuit cu reteta de la dr. si dr. mea de familie mi-a spus ca pentru copii gulconatul de calciu este gratuit
buna ziua
am fost la medicul de familie cu fetite de 2 ani pentru reteta de calciu care stiu ca este compensat la copii dar dr. m-a refuzat
unde ma pot interesa si afla toate retetele ce au fost emise pe numele copilului meu?
si unde pot face o reclamatie dr.?
multumesc
buna ziua
asi dori sa stiu daca pot solicita salariul mediu pe unitate, avand in vedere ca am nascut in noiembrie 2010
stiu ca ccm la nivel national a fost pana in 2010, a intrat in vigoare un alt contract pe 2011-2014?
asi dori sa stiu daca construiesc fara autorizatie ce mi se poate intampla in cazul in care vacinii nu maparasc si se descopera "abuzul" dupa 10 ani de la construire?
multumesc
deci pana la urma asta era problema
voiati dumneavoastra terenul respectiv?
daca nu erau romi cei care construiau fara acte va mai ofuscati?
nu inteleg de ca nu isi vede fiecare de ale lui
proprietarul de drept daca nu il intereseaza cu atat mai putin v-ar interesa pe dvs
ma rog parerea mea
apropo nu sunt de etnie rom si nici nu imi plac romii dar m-a deranjat atitudinea dvs
am rezolvat problema, dupa ce voi naste in termen de 40 de zile trebuie sa merg la noua directie cu copie dupa certificatul de nastere al copilului si cu o cerere de continuare a suspendarii cartii de munca
buna ziua
sotul meu lucreaza la o firma din noiembrie 2008, firma tine cartile de munca la itm, acum o luna am avut nevoie de o copie a cartii de munca si cel ce se ocupa cu cartile ne-a spus ca nu o gaseste. sotul a fost la vitan unde se inregistreaza cartile pe calculator si de acolo i-au spus ca nu a ajuns niciodata la ei, a mers si la itm la d-na care se ocupa de firma unde lucreaza si nici acolo nu era.
ce este de facut, ne-ar trebui o copie foarte mult
pai problema e ca nu stiu unde sa trimit instiintarea, deoarece directia unde eram incadrata s-a desfiintat multi dintre colegi fiind dati afara si s-a infiintat o alta directie cu alta denumire