Daca a declarat la APIA-cultura- a facut un fals, a semnat un contract de arenda in numele d-stra.puteti sesiza si pe cei de la APIA si nu va mai primi drepturile banesti !
Faceti partajul, aduceti ca proba contractul de imprumut si chitante cu ce s-a platit dupa despartire, sunt datorii comune si se impart , dumneavoastra ve-ti ramane titulara de contract iar fostul sot va fi obligat s-a va returneze jumatate din suma ce a mai ramas de achitat.
Pana s-a dat hot. partiala nu s-a facut nici o expertiza, s-au prezentat numai facturi si notificarii cu datoriile certe si exigibile, s-a hotarat o expertiza numai pt. sumele achitate ca avans pt. masina. Presupun ca pe data de 09.06. cand este urmatorul termen se va fixa expertiza. Pt. a-mi sustine cauza asupra sumelor ce nu sunt luate in calcul, am solicitat ajutorul colegilor din forum
In urma unui proces de partaj s-a dat o hotarare partiala, in cererea reconventionala s-a solicitat ca partea adversa s-a suporte 1/2 din soldul datoriilor comune contractate pe perioada cat partile erau o familie. Cu toate ca s-a depus la dosar, notificarii de la bancii pt. credite, facturii de utilitatii si servicii, emise pana la data parasiri domiciliului, deoarece nu erau achitate, nu au fost luate in calcul. de asemenea, la masina luata leasing, s-a luat in calcul avansul dat, nu si ratele achitate, pana cand a parasit domiciliul cu autoturismul. Este legal, eu din punct meu de vedere, le consider datorii certe si exigibile, pe care, partea ramasa in locuinta personala, trebuie sa le achite obligatoriu, ca sa poata beneficia de utilitatii si servicii. Va multumesc pt. atentie si astept raspusun.
Mergeti la societatea de asigurarii GENERALI, din orasul d-stra de resedinta, sunt cu capital italian si o sa fie acceptata in Italia.
Nu a-ti specificat, daca creditul facut dupa divort este cu ipoteca sau nu, daca fostul sot a facut creditul cu ipoteca dupa divort, inseamna ca a facut un fals, deoarece era necesar sa fiti si d-stra prezenta la notar ca coproprietar sa va dati acordul.
Ne facandu-se partajul, pe actul de proprietate sunteti amandoi si nu poate face singur nimic,atunci a intrat pe partea penala, a folosit poate o terta persoana care s-a dat drept d-stra. si v-a semnat in fals.Consultati un avocat si verificati documentele, mergeti inclusiv la banca. Va doresc succes.
Vor trimete titlul executoriu la toate bancile si unde aveti banii, de acolo se vor indestula.
Pana acum, din ce cunosc direct, nu au folosit serviciile a nici unei firme de recuperare.
Urmatorul pas este de a va bloca conturile bancare, nu sunteti singur in aceasta situatie. In momentul de fata nu exista nici o portita de a scapa de plata sumelor respective.Daca retributia pt. prestarile pe care le faceti le primiti in cont, se va retine 30% si se va vira la sanatate.
Eu nu am presupus,am cosemnat ce este legal conform normelor BNR, clientul semneaza un opis la semnarea contractului ca a luat la cunostinta , de X, de Y, inclusiv de taxe si comisioane practicate de banca pt. produsul respectiv.In cazul acesta sunt doua variante:
-salariatul l-a informat, dar clientul nu a retinut, deoarece era fericit ca in sfarsit i s-a aprobat.
-salariatul nu avea buna dispozitia respectiva sa il informeze pe client in totalitate despre produs si a complectat documentatia singur
D-na AVLIL, aveti dreptate sunt anumite persoane, in foarte multe bancii, foarte slab pregatite si care consuma foarte multa lamaie, dimineata, inainte de a pleca la serviciu, >> sunt acre si grizate<< si nu isi consiliaza corect clientii.
Conform normelor BNR,fiecarui client este obligatoriu sa i se puna la dispozitie o lista cu taxele si comisioanele percepute de banca.
Respectivi angajatii nu realizeaza ca totusi sunt platiti din banii nostri si cum d-stra ati facut o lista neagra, au mai facut si altii.