avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Activitate alexa_25

Activitate alexa_25

Răspuns la discuția Suspendare permis
Va multumesc, insa intrebarea mea era daca in urma cu 7 luni am mai avut suspendat permisul, cand il voi preda din nou nu voi ,,beneficia'' de o majorare ...
Buna ziua, as avea nevoie urgenta de un raspuns.In aprilie 2016 mi-a fost suspendat permisul de conducere.Am facut o plangere in instanta in care am atacat si am cerut restituuirea permisului.Azi s-a pronuntat pe portal...plangerea a fost respinsa drept neintemeiata.Mentionez faptul ca acum 7 luni am mai avut suspendat permisul...exista riscul sa-mi majoreze perioada cu inca 30 de zile?
Si inca o nelamurire:am vrut sa predau azi permisul,insa politia nu l-a acceptat,asta inseamna ca pana la motivarea hotararii trebuie sa astept,sau as putea cere de la instanta un act doveditor ca s-a pronuntat?
Va multumesc!
Buna ziua, in ceea ce priveste administrarea de probe in cadrul unui proces civil, pot cere introducerea de catre parat respectiv ipj , a fotografiilor judiciare?
Discuție Injurii
Cum imi pot construi apararea impotriva unui functionar public care sustine ca i am adresat injurii,inafara de probele prevazute de CPC. Gen art 30 dr la libera exprimare
Buna ziua as avea o intrebare.In cazul constituirii unui uzufruct viager cu titlu de donatie cu scutire de raport in favoarea unui descendent, in caz de succesiune acesta poate face obiectul cererii de reductiune de catre celalalt descendent pt incalcarea rezervei succesorale?
Răspuns la discuția prescriptie
Va multumesc frumos!
Răspuns la discuția prescriptie
Cunosc toate aceste prevederi ale oug 195/2002, insa banuiesc ca si contraventiile sunt supuse prescriptiei intr-un anumit termen nu?
Va multumesc
Prin semnarea prezentului proces verbal v-ati exprimat []luarea acestuia la cunostinta,si nu recunoasterea faptei,puteti sa formulati linistit plangere contraventionala impotriva acestuia,in termen de 15 zile.
Discuție prescriptie
Buna ziua, stie cineva in cat timp se prescrie executarea suspendarii permisului de conducere?Mentionez faptul ca am atacat pv de contraventie, am epuizat toate caile de atac.Actiunea mi-a fost respinsa si hotararea a fost pronuntata in 2014.insa doar acum am primit de la politie instiintare, bineinteles cu majorarea prevazuta de lege pt neprezentarea permisului in termen de 15 zile de la pronuntarea hot.
Intrebarea mea e daca nu s-a prescris fapta,avand in vedere faptul ca au trecut 2 ani?
Răspuns la discuția proba cu poze
multumesc frumos