Nu cred ca ati inteles bine , dar detin titlu de proprietate, care nu stiu daca se va anula, prin urmare sunt proprietar conform Legea nr.18/1991.chiar daca nu am intabulat acest dr. prt. aceasta suprafata. Eu vreau sa/mi spuneti temeiul legal care prevede ca pot sau dupa caz nu pot sa achit impozitul la primarie ptr. acest teren. Multumesc ptr. raspunsuri.
As dori sa ma informez daca se poate achita impozitul ptr. 2010 partial si 2011 ptr. un teren care face obiectul unui litigiu , in sensul ca, Com. Locala de Fond Funciar a solicitat in instanta in iunie2011 anularea titlului de prop. ptr. acest teren, dar nu s-a finalizat procesul inca.
Da, vor promova, dar vor avea salariul (pe hartie deocamdata) corespunzator grilei de salarizare, iar dv. beneficiati de sporul de conducere de 25% , ca doar suntei sef birou.:thumbup:
Solicit un punct de vedere cu privire la urmatoarea situatie:In decembrie 2010 la salariul de incadrare mi se adauga sporul ptr. conditii vatamatoare, prin noua incadrare din ian 20111 acest spor a fost diminuat. din 15% in 3%.Am intrebat la resurse umane si raspunsul a fost ca daca imi lasa acelasi cuantum depasesc procentul de 30% de marire al salariului fata de luna decembrie 2010, si ca diferenta de peste 30% mi se scade din acest spor.In aceeasi situatie se afla si alti colegi.Este legal modul de incadrare ? Multumesc pentru raspunsuri ?
Multumesc ptr. raspunsuri, cu privire la cele doua avize ptr. acordarea sporului ptr. condt. vatamatoare, aceeasi poveste .Intrebarea este daca a primit cineva aviz de la guvern ?
Poate sa-mi spuna cineva cat timp dureaza pana se obtine aprobarea de la guvern pentru ocuparea unui post unic. Precizez ca am inaintat solicitarea catre Institutia Prefectului .
Nu este real titlurile de proprietate eliberate de catre OCPI Constanta si nu numai au doar tricolorul si atat
suma se va achita, dar C.L. nu vrea repunerea in functie, daca nu se initiaza un pr. de hot . cine raspunde?
Salutare !
Va prezint pe scurt urmatorul aspect
In mai 2009 vicele a fost schimbat prin HCL . A atacat in instanta in final a castigat definitiv astfel se va achita drepturile cuventie functiei incepand cu luna mai pana la data repunerii in functie. Din mai 2009 si pana la acest moment Cons Local a ales alt vice. Intre timp fostului i s-a ridicat sprijinul politic, nemai fiind consilier local ,a fost inlocuit de supleant acesta a decedat si la acest moment postul de consilier este vacant.Fostul nu s-a prezentat la servici de la data schimbarii din functie.Consilier numai este. Ce parere aveti cu privire la repunerea in functie si la restituirea dr. banesti? Executorul judecatoresc a depus somatie cu privire la aceste doua aspecte. Este posibil punerea in aplicare a acestei hot?
Buna seara,vreua sa intreb daca ma poate ajuta cineva cu o solutie in aspectul urmator<
Am reorganizat Politia Comunitara in Poltie Locala, initial in 2010 avizul de la ANFP s/a dat pe Serviciul Politi comunitara cu 5 posturi- functionari publici dintre care un post vacant de sef, care au figurat in statul de functii ca 4 agenti comunitari functionari publici cu studii medii, prin noua reorganizare si conform L 284 si L.285 ce incadrare li se da ,
Multumesc prt. raspuns !=D>