avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Activitate ganya

Activitate ganya

Buna ziua!
Care este perioada legala de rezolvare a unui caz de vatamare corporala, avand in vedere ca dosarul a fost intocmit in luna Aprilie 2022 si pina in prezent, nu a fost chemata la audieri persoana reclamata?
Multumesc!
Care sunt pașii si procedurile de contestare a unei amenzi contravenționale in instanța ?
Multumesc
Este vorba despre vecinii mei de deasupra care au o fata care exersează balet in casa si un băiețel energic care tropăie cat este ziua de lunga. Pur si simplu!
Oamenii legii spun ca este un lucru cat se poate de normal.
De ce trageți concluzii pripite?
Cine decide care este normalitatea ?
Credeti-ma ca sunt un om înțelegător, dar așa ceva depășește cu mult, f. mult limita bunului simt.
Despre decibeli si rezonanta cu care poti audia materiale in propriul apartament, fara sa primesti amenda de la autoritati.
Eventual legi si reglementari despre acest fapt.
Asta pentru ca, se pot face abuzuri in ceea ce priveste acest fenomen ,care din pacate, este precum Caragiale, mereu de actualitate.
Am avut o restanta la plata întreținerii pt. care administrația mi-a făcut o propunere de reeșalonare , pe care am acceptat-o. Suma a scăzut considerabil prin reducerea unor penalități , care erau mai mari decât datoria propriu-zisa. Am plătit suma respectiva, însa figurez in continuare cu datorie pt suma redusa.
Este normal, sau legal după o reeșalonare sa se întâmple asta ?
Mulțumesc
Salut.
Șotia mea are un contract care s-a prelungit printr-un acord verbal telefonic, pe încă doi ani . Acum dorește sa renunțe la serviciile companiei respective și i se cere o taxa de reziliere de 200 euro. Știu ca este ilegal dar ce nu știu este ,in ce lege si ce articol este menționat acest lucru .
Multumesc.
Discuție Legea RCA
Dacă expiră valabilitatea poliței rca ,eşti obligat într-un fel să predai plăcuțele de înmatriculare ,şi în ce termen ?

Răspuns la discuția Executari silite
Multumesc
Se poate retine bani din contul unei persoane fizice de catre o institutie de stat fara o sentinta de executare silita in prealabil ?
Multumesc .