avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Activitate alina .rozalia

Activitate alina .rozalia

buna ziua .nu ma poate ajuta nimeni in legatura cu firma din arad care se ocupa cu intermedierea fortei de munca in strainatate ? nu a fost nimeni in legatura cu aceasta firma.va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate.multumesc.o zi buna.
buna dimineata.multumesc ptr .raspuns.am intrebat la fortele de munca si intr-adevar este o societate acreditata,dar....... ramane un mic dar!
Răspuns la discuția probleme cu banca
multumesc ptr raspuns.e o mica incurajare
buna ziua.doresc cateva lamuriri in legatura cu probleme bancare. am niste credite la o banca si m-au sunat sa imi spuna ca sunt in situatia de a fi axecutata.. se poate intampla asta daca eu nu am nici o propietate si nici un venit sau ceva in posesie?se poate ajunge la o intelegere cu executorul?

sunt in cautare unui loc de munca in strainate si ma gasit o firma in orasul arad care se ocupa cu intermedierea gasirii unui loc de munca in strainate in special germania si austria,adresa este :str george cosbuc ,nr 57.doresc sa aflu detalii despre aceasta ,daca pot avea incredere ca este legal si chiar ma poate ajuta.poate stie cineva sau au mai fost in situatia mea.stie cineva un angajator cu contract in strainate ,in special in agricultura sau ingrijire batrani?
buna ziua si multumesc ptr raspuns,as mai avea o intrebare .cum pot afla nr de tel.al executorului?
buna ziua ,multumesc ptr incurajare.e bine sa stii ca au mai fost si mai sunt pers . in aceeasi situatie si iti pot da un sfat
inca odata mersi,si o sa mai revin cu alte intrebari si ptr a cere alte informatii.o noapte linistita ptr ca si dvs m-ati linistit pe mine putin
mulumesc ptr raspuns si ajutor
multumesc ,ca mi-ati raspuns la mesaj.nu sunt casatorita si nici nu exista un coplatitor sau garant al acestui credit.as mai avea o intrebare, poate fi posibila o intelegere intre mine si executor?