avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Activitate enami

Activitate enami

Discuție succesiune
buna ziua!in urma cu trei saptamani mama a decedat am ramas eu si fratele,detinem un teren si o casa cu teren in ilfov,am putea merge la notar sa facem act de renuntare eu la casa si raman cu terenul,iar fratela de renuntare la teren si ramane cu casa,fara sa facem succesiune?iar daca nu se poate decat cu succesiune cam cat ne-ar costa??stam foarte rau cu banii si e ff important pt noi :(:(:(si ce se intampla ?daca nu putem face acum pana in sase luni de la deces,mii de multumiri
Discuție succesiune
sotul meu a decedat acum 8ani,nu am facut succesiune la vremea respectiva,eu si copii detinem un teren concesionat pe 49ani,pe care am constuit o casuta modesta ,,acum vreau sa dau unei rude, o parte din terenul din curte si am vrut sa fac succesiune ca sa pot sa-i fac acte rudei si mi se spune de catre notar ca nu pot face succesiune pe teren concesionat,asa este ?defunctul nu a avut ultimul domiciliu aici in ilfov ci in sect 3 ,nu stiu cum sa procedez:hm: ma poate sfatui cineva cum sa procedez?ca m-am saturat de umblat....se poate face pe casa sau un altfel de acte nu stiu,nu stiu ceva...sotul meu nu figureaza decat pe rolul casei,celelalte acte sunt doar pe numele meu,mii de multumiri
buna ziua! as dori sa fac un act de vanzare-cumparare pt unul din copii,de fapt nu vand dar e mai bine un act de genul acesta ca nu se poate ataca,am fost la un notar si mi-a spus ca nu se poate face un astfel de act pe un teren concesionat,am vecini care au cumparat si au facut un astfel de act prin notariat,iar mie notarul mi-a spus ca nu se poate:( care este adevarul?se poate sau nu?!mii de multumiri
buna ziua!as dori sa stiu ce acte si care este taxa pt o succesiune?:)sotul meu a decedat in urma cu 8ani si as dori sa fac succesiunea ,am 3copii si o casa modesta cu 2cam+hol si un teren cu o st de 400mp in concesiune pe 49ani,in jud ilfov oras pantelimon,eu doresc sa vand casa si banuiesc ca fara succesiune nu se poate:stunned::stunned:,va rog daca se poate dati-mi un raspuns cat mai concret:)cu mii de multumiri:wassat:
Răspuns la discuția impozit forfetar profit 0
multumesc pt raspuns:(din nefericire astia ne afunda din ce in ce mai mult:((#-o
nu avem bunuri pe firma,e curata din pc acesta de vedere
multumesc pt raspuns.daca am vrea s-o "vindem" unui cunoscut ,ar trebui sa platim noi toate aceste datorii?un prieten ar dori societatea pt ca are vechime ce ar trebui sa facem?

buna ziua!am si eu o problema si caut raspuns,fiica mea are o s.c de care nu s-a mai ocupat din ian.2009,acum vrem sa "scapam"de ea dar nu stim ce impozit forfetar se aplica la profit 0;la circa financiara nu ni s-a dat niciun raspuns decat ca trebuie sa depuna bilantul si declaratiile,dar neavand niciun venit ea,nu lucreaza,iar eu o pensie de boala de 500lei nu ne permitem un contabil,ce ar trebui sa facem?va rog cine ne poate ajuta cu un sfat,sa ne indrume pasii sa iesim la liman cu costuri cat mai mici,sa scapam,ca nu stiu ce sa facem,va multumim anticipat
buna ziua!am si eu o problema si caut raspuns,fiica mea are o s.c de care nu s-a mai ocupat din ian.2009,acum vrem sa "scapam"de ea dar nu stim ce impozit forfetar se aplica la profit 0;la circa financiara nu ni s-a dat niciun raspuns decat ca trebuie sa depuna bilantul si declaratiile,dar neavand niciun venit ea,nu lucreaza,iar eu o pensie de boala de 500lei nu ne permitem un contabil,ce ar trebui sa facem?va rog cine ne poate ajuta cu un sfat,sa ne indrume pasii sa iesim la liman cu costuri cat mai mici,sa scapam,ca nu stiu ce sa facem:((#-o,va multumim anticipat