Este obligatorie trimiterea deciziei CNSC catre ofertantii din procedura? Daca da, unde este reglemetata aceasta procedura?
SI SEMNATURI NU-MI TREBUIE DE LA PROPRIETARI??????
Vad ca ne invartim in jurul cozii.
Deci, eu vreau SA CONSTRUIESC acoperis peste terasa blocului, deoarece am ajuns la concluzia ca hidroizolatia nu este o solutie rentabila, eu izoland acum 6 ani, iar acum tot am probleme.
INTREBAREA LA CARE AM NEVOIE DE UN RASPUNS CAT MAI DOCUMENTAT: IMI TREBUIE ACORDUL (SEMNATURILE) TUTUROR PROPRIETARILOR SAU NU?
Sunt constient ca nu-mi voi recupera banii, nici nu-mi fac iluzii, vreau doar sa-mi rezolv odata problema mea.
Va multumesc!
Unde scrie ca trebuie acordul tuturor proprietarilor??? Ce lege prevede acest lucru ca trebuie sa fie 100% de acord si nu 50%+1???
Intreb in calitate de proprietar, deoarece nimeni de la asociatie nu vrea sa se implice: zic ca ei nu au fonduri de reparatii, si nu au cum sa ne ajute.
Va multumesc!
Va rog frumos luminati-ma si pe mine:
- pentru realizarea unui acoperis la bloc, va rog frumos sa-mi spuneti cate semnaturi am nevoie pentru a demara aceasta actiune (ce procent - 100% sau 50%+1)
Suntem noi instanta, dar nu suntem mai presus de nesimtirea si nestiinta unora care nu vor sa aplice legile care guverneaza aceasta tara. De aceea ajungem in instanta. Sa aveti nervi de otel!
Ca o ultima masura: SE POATE DA ASOCIATIA IN JUDECATA PENTRU CA NU RESPECTA LEGEA 230/2007 LA REPARTIZAREA CHELTUIELILOR??????
Ce se poate face daca de la asociatie se primeste un raspuns de genul: cheltuielile cu salariul femeii de servici se impart pe persoana, dar contributiile angajatorului aferente acestui salariu se impart pe apartament (ceea ce este o incalcare grava a legii 230/2007 si a normelor de aplicare a legii 230), cheltuielie cu sal. admin+instal se impart pe ap. Mentionez ca asoc are in comp. apart. de 2, 3, 4 camere.
Da, ati intuit foarte bine: sediul asociatiei are contor separat de energie electrica. Toate bune si frumoase, numai ca acel singur bec arde toata ziua, chiar daca administratora nu sta deloc acolo, si mai arde toata ziua un calorifer electric, ca atunci cand intri acolo e sauna. Si da, se primeste factura separat pentru sediul asociatiei, factura care depaseste 80 ron lunar.
Eu credeam ca energia electrica la sediul asoc. se asimila cheltuielilor administrative, de aceea eram nedumerit.
Va multumesc pt. lamuriri.=D>
silviu_n: De unde sunteti? Cum as putea sa iau legatura cu acea vecina sa ma invete si pe mine cum sa fac, pt. ca si la noi este aceeasi situatie! Bravo ei pt. ce a facut!! =D>=D>
Probabil acum cei din bloc vor fi mai receptivi la toate problemele si reparatiile ce trebuie facute.