avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate Andyx

Activitate Andyx

Problema prescriptiei am depasit-o de la primul termen deoarece efectele boli se produc si acum . Am pierdut la fond deoarece eram suspect de boala inainte de stagiu militar.
Nu pot sa cred ca un avocat nu vede efectul continuu !!!!
Caut un avocat specialist pentru aceasta problerma.Am pierdut la fond si am declarat apel. Acum vreau sa pun problema mai temeinic ,deoarece la fond nu am avut avocat.
societatea are sediu in imobil din 2000 iar in certificatul de la ONRC apare sediu social cu cu durata nelimitata..Atunci se venea cu contractul de propietate asupra imobilului la registrul comertului si spuneai ca esti de acord ca in casa ta sa fie sediul social al firmei tale pe durata nelimitata.
Poate evacua un castigator la licitatie imobilul daca acolo este sediul unei societati in functiune cu sediul permanent ?
Daca da cum? printr-un proces de evacuare?
Răspuns la discuția Mai pot face facturi?
Am verificat pe site-ul ANAF si este inactiva din 2009.Am voie sa tai o factura?
Nu am mai avut activitate pe firma de 4 ani si nici nu am mai facut si nici depus nici un act contabil pt ca nu am avut activitate .Si nici nu am facut cerere de suspendare temporara a activitatii.Nu mi-a venit nici o propunere pt insolventa sau ceva.Pur si simplu am niste marfa pe care vreau sa o vand si trebuie sa tai factura acum.Este legal?
Răspuns la discuția Executare silita
Multumesc pt raspuns in primul rand.In acest moment sunt in faza care mi s-a evaluat propietatea.Eu consider prea mic pretul de evaluare si as vrea sa demonstrez in cadrul procesului cu alte comparatii ca asa este si din aceasta cauza ,executarea ca sa fie corecta trebuie sa fie si nepartinitoare .In plus probabil ca o sa mai folosesc si alte tertipuri ,contractul de garantie ipotecara care are niste greseli si poate si perimarea.Ideea este ca eu vreau sa stau cat mai mult in casa .Fiecare zi conteaza ca poate fac rost de bani si pun pe cineva sa participe la licitatie si la faza finala o cumpara.Asta este ideea.Astept opinie.Multumesc anticipat.
Daca fac contestatie la executare am de plata 10 % din valuarea pe care o au de recuperat.Intrebarea este :Daca eu demonstrez ca nu am venituri atunci nu ma scuteste de acesti 10 %?
In cadrul contestatiei la executare fac si cerere de suspendare a executarii.Intrebare :Daca imi aproba aceasta cerere pot suspenda executarea altfel nu se suspenda ci merge in paralel cu executarea?Cu alte cuvinte degeaba fac contestatia ca nu se opreste executarea?Am sanse sa se aprobe cererea de suspendare a executarii?
ma intereseaza daca poate da afara chiriasul
Cum pot renunta la firma daca asociatul tot amana drumul la notar in vederea cedarii partilor?