- ma intereseaza care sunt pasii de urmat ptr obtinerea fondurilor europene ptr tineri intreprinzatori. Am deja firma, am domeniul de activitate, in curand deschid si activitatea. Suntem 2 in frima pana in 30 de ani si nu am mai fost asociati sau actionari.
- vreau sa fac o alta firma fara tva pana in 35000 ptr ca acum avem cu tva ,ca asa a decis avocata fara sa ne intrebe, si intre ele sa fac un contract de comodat, fara a inchide prima firma. intrebarea este daca calitatea de asociat la prima firma va impiedica obtinerea acostor fonduri
din cate stiu daca se ajunge la executare silita, majoritatea bancilor incearca sa ajunga la un settelment sau va incerca sa colecteze cat mai multe sume de la dvs pana in momentul cand vor atinge nr de zile max. din procedura.... odata ce se ajunge la ex silita mai mult ca sigur se va apela la poprire pe conturi
incercati sa mergeti la banca cu actele doveditoare care sa ateste un salariu diminuat
Multumesc.
dar in cazul in care ma trezesc cu demisia in fata sa o semnez cum trebuie sa procedez. Din cate s-au mai intamplat acum 1 an unii au avut salarii compensatorii, iar motivele folosite nu au fost rezonabile. Dar nu au semnat nicaieri ptr aceste salarii, dar de la respectivele pers am inteles ca le-au primit.
Dupa comportament mai mult ca sigur ptr ca am refuzat sa stau zilnic peste program urmaresc acest lucru.
Cum sa ma asigur ca macar plec cu bani, daca ma incapatenez sa raman ameninta ca scade salariul.
Ma interesaza sa imi incerc norocul la Prima Casa si am cateva nelamuriri:
- daca codebitrul meu (fratele) a obtinut deja un credit la Prima Casa, poate sa fie si codebitor la creditul meu?
- se ia in calcul la aprobare si venitul de pe anul trecut al codebitrului?
- ar mai fi o persoana ca codebitor dar este raportata la BC merge?
- daca sunt asociata la o firma de 3 luni, iar firma functioneaza din 2009 ma ajuta cu ceva? Sau dupa cat timp se ia in calcul ca venit eligibil?
Multumesc,
Am un teren impreuna cu alte doua persoane. Vrem sa iesim din diviziune si sa impartim terenul. Va rog daca ma puteti ajuta cu sfaturi. Ce trebuie sa facem ca sa demaram procedurile si cam cat ne-ar costa cadastrul si notarul. Multumesc anticipat