avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Activitate linuxx

Activitate linuxx

Buna ziua, am fost angajat la o firma de transport ca sofer camion international, din cauza intarzieriilor de plata a salariului si a diurnei am demisionat fara preaviz, insa angajatorul mai trebuie sa imi plateasca o parte din diurna 205 eur, refuzand acest lucru pe motivul unei facturi de 3000 eur blocate din cauza unui cmr pierdut, va rog sa ma indrumati cum asi putea sa imi recuperez banii, daca actionez in instanta pot fi obligat la plata facturii respctive. Va multumesc.
Răspuns la discuția accident rutier fara permis
va multumesc pentru raspunsuri, ati putea sa imi spuneti care sunt procedurile care urmeaza, dosarul va fi inaintat procurorilor si apoi sa va judeca in instanta ? sau la ce sa ma astept
va multumesc
buna, am fost implicat intr-un accident rutier, conducand o motocicleta fara asigurare si fara a poseda permis de conducere, am acrosat in spate un autovehicul care a oprit la o trecere de pietoni, politia mia spus ca voi fi sanctionat cu amenda administrativa (se poate doar atat ?) iar conducatorul masinii care a suferit avarii minore imi cere suma de 2000 lei pentru a nu ma da in judecata. Ce ma sfatuiti sa fac? va multumesc.
buna, dar daca sunt student mai trebuie sa platesc la pensii. se mai confrunta cineva cu problema aceasta
buna ati putea sa imi spuneti daca sunt student si am pfa mai trebuie sa platesc la pensii 222 lei lunar
ar putea cineva sa imi spuna ca student la zi intr-o universitate de stat ce trebuie sa platesc obligatoriu in fiecare luna sau daca exista ceva avantaje
sunt obligat sa platesc la pensii suma minima care am inteles ca este 222 lei in fiecare luna
poate cineva sa imi spuna daca sunt student la zi intr-o universitate de stat si vreau sa imi fac PFA mai sunt obligat sa platesc la casa de pensii 222 lei pe luna care am inteles ca este minim
Va multumesc pentru sfaturi
ati putea sa imi spuneti care ar fi venitul lunar care nu trebuie depasit pt a beneficia de somaj
Stie cineva sa imi spuna daca eu in acest moment sunt in somaj si vreau sa imi deschid un pfa voi mai primi in continuare somajul sau nu voi mai avea dreptul la el deoarece sar putea sa am un venit