avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Activitate arumis

Activitate arumis

Discuție succesiune
Imi permit sa va supun atentiei o problema.Am avut un unchi care a decedat,nu a fost casatorit niciodata si nu a avut mostenitori.A locuit intr-o garsoniera,proprietate personala,garsoniera ce a incaput pe mana unei nepoate a lui(verisoara cu mine)care s-a mutat acolo si nu vrea sa mai dea socoteala nimanui.Curios este ca,de curand si-a facut si mutatia la acea adresa.Precizez ca nu a fost cazul de nici un act de mostenire sau donatie,iar de succesiune nici nu s-a pus problema.Fiind nepot al raposatului,am inteles ca as avea dreptul la o parte din valoarea acelei garsoniere.Dvs.ce credeti si ce ma sfatuiti sa fac?Va multumesc anticipat.
Buna ziua.Dupa moartea tatalui meu,eu cu mama am facut succesiunea apartamentului,apartament care ulterior s-a vandut.Suma rezultata a fost depusa la o banca,mama fiind titulara contului,iar eu clauza.In urma unor neintelegeri intre noi,mama mi-a retras clauza,eu nemaiavand acces la cont.Unde si ce demersuri trebuie sa fac pt.a intra in posesia sumei de bani ce imi revin?Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția fond de rulmet
Cheltuiti de catre cine si de ce?!Cum as putea sa aflu totusi suma reala?
Răspuns la discuția fond de rulmet
Dar,cum este posibil ca dupa 35 de ani de plata a fondului de rulment sa mi se restituie suma de 61,5 RON?!
Discuție fond de rulmet
Buna ziua.M-ar interesa si pe mine,care ar fi suma fondului de rulment ce se returneaza in cazul vinzarii unui apartament?Mentionez ca fondul de rulment a fost platit timp de 35 ani.
O persoana angajata de circa 4luni poate beneficia de concediu postnatal?
Buna dimineata.M-ar interesa daca la vechimea in munca se iau in calcul si anii de facultate.Va multumesc anticipat.