Imi permit sa va supun atentiei o problema.Am avut un unchi care a decedat,nu a fost casatorit niciodata si nu a avut mostenitori.A locuit intr-o garsoniera,proprietate personala,garsoniera ce a incaput pe mana unei nepoate a lui(verisoara cu mine)care s-a mutat acolo si nu vrea sa mai dea socoteala nimanui.Curios este ca,de curand si-a facut si mutatia la acea adresa.Precizez ca nu a fost cazul de nici un act de mostenire sau donatie,iar de succesiune nici nu s-a pus problema.Fiind nepot al raposatului,am inteles ca as avea dreptul la o parte din valoarea acelei garsoniere.Dvs.ce credeti si ce ma sfatuiti sa fac?Va multumesc anticipat.
Buna ziua.Dupa moartea tatalui meu,eu cu mama am facut succesiunea apartamentului,apartament care ulterior s-a vandut.Suma rezultata a fost depusa la o banca,mama fiind titulara contului,iar eu clauza.In urma unor neintelegeri intre noi,mama mi-a retras clauza,eu nemaiavand acces la cont.Unde si ce demersuri trebuie sa fac pt.a intra in posesia sumei de bani ce imi revin?Va multumesc anticipat.
Buna ziua.M-ar interesa si pe mine,care ar fi suma fondului de rulment ce se returneaza in cazul vinzarii unui apartament?Mentionez ca fondul de rulment a fost platit timp de 35 ani.