avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate Anonimata

Activitate Anonimata

Ce pedeapsa se primeste in cazul in care am depus o plangere penala impotriva surorii mele care ma tot ameninta cu moartea si m-a lovit. Amenintarea este dovedita de catre vecini iar faptul ca m-a strans de gat nu-l pot dovedii.
Răspuns la discuția Dreptul la mostenire.
Multumesc mult!
Suntem 3 surori si am mostenit un apartament de la parinti iar una dintre ele nu are cum sa ne plateasca sa ramana ea in apartament si nu doreste nici sa se vanda. Este bine oare sa deschid proces prin care sa ne cerem partea? Cat ar dura si mai ales costurile cat sunt de mari?
Răspuns la discuția Plangere penala
Imi este pusa viata in pericol dar nu am unde sa merg. Acuma au fost chemati si vecinii de martori. Ce credeti ca se poate rezolva asa?
Mai trebuie sa fac ceva inafara de faptul ca am depus plangere penala la sectia de politie la care apartin deoarece situatia este tot mai grava in sensul ca face in continuare scandal sora mea iar politia imi spune ca nu are ce sa-i faca!
Va multumesc!
Discuție Plangere penala
As dorii sa stiu ce este de facut in cazul in care am depus plangere penala impotriva surorii mele cu care locuiesc care ma tot ameninta cu moartea si m-a chiar strans de gat si a zis ca ma arunca pe fereastra, chiar daca face puscarie ea tot ma omoara. Situatia este de 2 ani de zile. Am vrut sa vindem apartamentul dar nu este de acord. Acuma mai nou ma inchide afara si nu-mi da drumul in locuinta si am chemat politia dar acestia imi spun ca nu au ce sa faca. Cine ma poate ajuta??
Discuție Ce sa fac?
As dorii sa stiu ce-i de facut in cazul in care locuiesc cu cineva intr-un imobil si refuza sa-si plateasca contributiile.
Discuție Maternitate
Sunt insarcinata si as dorii sa aflu daca exista posibilitatea sa primesc maternitate daca nu lucrez nicaieri,daca platesc pe cartea de munca un an?
Răspuns la discuția caz penal
Este o persoana care consuma foarte mult alcool si nu ai cum sa discuti cu ea. Isi pierde timpul prin tot felul de localuri si nu lucreaza nicaieri.