avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate mabodan

Activitate mabodan

Răspuns la discuția Furt bateria masina Dacia
Bateria in casa peste noapte,nu necesita investitie decat o cheie de 10
Este interesul lui sa mearga si sa o scoata de pe el din evidentele fiscale, si daca nu se grabeste v-a umbla el mult si bine dupa dvs, eu platesc de 8 ani impozit la o masina pe care am dat-o si nu am apucat sa fac actele si inca nu am reusit sa o scot de la taxe si impozite
Am contestat un p.v. si am pierdut contestatia ramasa definitiva,in cat timp de la comunicare trebuie predat permisul?
Am concesioat de la primarie 25 mp teren pe care am construit un balcon la parterul blocului intru-cat apartamentul meu nu avea balcon, iar cand am umblat dupa acte am fost silit sa mentionez ca extinderea este ptr birouri altfel nu imi dadeau autorizatia, iar ptr acest balcon care este de fapt locuinta si nu a fost niciodata "birouri" platesc anual 1100 lei ceea ce este enorm tinand cont ca impozitul ptr apartament este 200 lei.
Cum as putea sa schimb mentiunea de birouri in locuinta ca sa fiu taxat mai putin, fiindca cred ca am si eu dreptul la balcon cum au locatarii de la etajele superioare, sau daca fac cerere ca renunt la concesiune ce se poate intampla?
Buna ziua,pe scurt ca sa zic, acum 4 ani am cumparat un apartament de la o cunostinta in care traise tatal acestuia pana a decedat.
Fiul acestuia stia ca apartamentul este proprietate personala, si mi-a prezentat si mie niste adeverinte de la locativa si primaria Botosani unde se specifica ca tatal sau este proprietar, dar nu exista nici un act de proprietate absolut nicaieri.
Eu luand de bune cele relatate si cele vazute,m-am agatat si am cumparat apartamentul facand un antecontract la un avocet urmand ca vanzatorul sa dobandeasca actele prin instanta
Dupa mai bine de 1 an a castigat procesul in care se spunea ca hotararea tine loc de act autentic de vanzare cumparare, insa primaria si locativa au facut recurs si au castigat in sensul ca s-a modificat sentinta si nu mai este valabila hotararea care tinea loc de act de proprietate precizand ca defunctul a fost chirias,fara a prezenta insa vre-un act, pe motiv ca nu se mai gasesc in arhiva,precizez ca defunctul a locuit acolo din 1982 pana in 2012.
Eu l-am dat in judecata pe vanzator sa imi restituie banii si investitiile din apartament si suntem spre final cu asta.
Intrebarea mea este cum pot face sa cumpar apartamentul si de la cine fiindca nu este al nimanui,eu il detin,eu platesc utilitatile,mai putin impozit ca nu figureaza nicaieri si as putea locui acolo toata viata sa platesc doar ce consum, insa vreau sa il detin legal ca sa il pot vinde ca stau de mai bine de 4 ani cu foarte multi bani blocati din cauza increderii in oameni si autoritati/
Daca ma poate sfatui cineva ii multumesc din suflet.

gata sa rezolvat