avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Activitate alex19

Activitate alex19

Răspuns la discuția drept de proprietate
va multumesc!
buna ziua! sunt alexandra si am 20 de ani .Am somaj 300 de lei pt ca am terminat liceul in vara. As vrea sa stiu ce ar trebui sa primesc de la primarie ca ajutor comunitar de la UE? mai exact ce cantitate de faina , zahar , lapte praf ,malai etc ar trebui sa primesc? SI daca tot suntem la acest subiect as mai dori sa stiu si ce ar trebui sa primeasca bunica mea ,care are o pensie de 394 lei (pensie de colectiv ) MULTUMESC ANTICIPAT!!!
Discuție perceptie
buna ziuna! Am inteles ca se fac niste reduceri daca platesti perceptia pana in luna martie. As vrea sa stiu daca bunica mea plateste 350 ron pe an ......in valoare de cat este reducerea? si mai ales daca se face sau nu vreo reducere. MULTUMESC ANTICIPAT!!!
buna....am si eu niste intrebari.....Casa este pe numele bunicului meu care este decedat(de 6 ani).......as dori sa stiu cat costa ,.. ce acte imi trebuiesc si unde trebuie sa merg ca sa o trec pe numele meu?....mentionez ca sunt din judetul Teleorman... Si trebuie mai intai trecuta bunicii mele (vie) sau parintilor(mama care e vie) si abia apoi mie sau se poate sa fie direct pe numele meu? SI inca ceva....bunica (sau mama) poate fi trecuta cu clauza pt ca ew sa nupot sa o dau afara din casa cat timp traieste? MULTUMESC ANTICIPAT
Discuție pasaport
as dori sa stiu ce acte imi trebuiesc , cat ma costa sa imi fac un pasaport si in cat timp il primesc. Multumesc anticipat.
Discuție Cuantum somaj
buna....sunt alex si am 19 ani . Am terminat liceul anul acesta si mi-am depus un dosar pt ajutorul de somaj. stiti cat este este suma pe care ar trebui sa o primesc?
Astept raspuns si multumesc anticipat.