avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Activitate b21xrd

Activitate b21xrd

Buna seara.Am si eu o problema.Astazi am vrut sa-mi scot salariul de pe card.si am constatat ca este contul blocat de eos ksi printr-un executor.pentru un debit la brd de acum un an,pe care ,din motive obiective(ramas fara job,somaj) nu am mai platit ultimele 6 rate, si o datorie din 1999 la Mobifon.Intrebare: pentru blocarea contului nu este nevoie de inceperea executarii silite?
Multumesc
din ce stiu eu mostenitorii preiau datoriile in cuantumul masei succesorale
Buna seara,

As vrea sa va expun o situatie: socrul meu a decedat in august 2011,si avea un card de cumparaturi la o banca,care avea atasata o asigurare de viata cesionata in favoarea bancii. La deschiderea succesiunii s-a constatat ca masa succesorala este zero.

In ce masura mostenitorii sunt raspunzatori pentru datoriile defunctului?

Multumesc
Răspuns la discuția credit cu titular decedat
Problema este ca socrii mei au un proces cu statul, legat de niste despagubiri.I situatia in care socrul meu a decedat si era parte in proces, soacra mea poate incasa despagubirile, in cazu in care castiga?
Multumesc
Răspuns la discuția restanta banca
Va multumesc mult.
Buna ziua,
Mai am o nelamurire: socrul meu, care a decedat in luna august 2011, a avut un card de credit care, al momentul decesului avea o descoperire. In ce masura sotia sau soacra mea pot fi obligate sa plateasca acest card,avand in vedere ca masa succesorala este 0, decedatul neavand nici un fel de bunuri, iar contractul nu are o polita de asigurare de viata.

Multumesc
Discuție restanta banca
Buna ziua,

Am o restanta la un credit pt nevoi personale fara ipoteca la banca, si acestia ma ameninta cu executarea silita.Avand in vedere ca nu am nimic in afara de salariu, ce s-ar putea intampla?

multumesc
buna ziua,

imi poate spune cineva cu cat timp inainte de expirarea celor 12 luni se poate incepe activitatea, pentru a putea beneficia de cei 500 ron?
multumesc
Răspuns la discuția evaluare auto lovit,asigurat RCA
este vorba de un mercedes w124 an 1993,doar cu abs si servodirectie, motor 2000. stie cineva care e valoarea de noua a masinii? multumesc
Buna ziua,
Am o masina din 1993 inmnatriculata in Bulgaria, si am fost lovit din spate de un auto cu rca la Astra. As dori sa stiu cum se calculeaza valoarea masinii in raport cu valoarea reparatiilor. Un deviz estimativ arata ca numai piesele costa in jur de 6000 ron
multumesc