Am achizitionat o supr de teren de 154 mp de la primarie,in acte scrie clar cc,curs constructii,dar biroul urbanism imi respinge cererea de construire a unui garaj,sustinand ca nu dispun de o supr.de 200 mp,va rog sa imi raspundeti,este nevoie sa am aceasta supr.de 200 mp ptr construirea garajului,dat fiind faptul ca din ce "cunosc"aceast garaj se incadreaza la alte incadrari,respectiv anexe gospodaresti,sau se poate construi si pe aceasta supr.de 154 mp care o detin,va multumesc.
Buna ziua,detin un teren in supr.de 154 mp(cc) si doresc sa construiesc un garaj,iar biroul urbanism al primariei imi spune ca sunt necesari ptr constructie 200 mp,intrebarea mea este va rog,in ce categorie de constructie intra garajul,anexe sau ce,deoarece nu cred ca sunt necesare aceste suprafete ptr toate constructiile,va multumesc
Referitor la intrebarea daca autoturismul este platit,da,eu personal am platit masina cu bani cash(4700 euro)dar intermediarul este acea firma romaneasca,iar autohausul este vanzatorul,eu practic am cumparat masina din autohaus cu cv facut intre autohaus si firma romaneasca si actele respectiv cartea si talonul au fost trecute direct pe numele meu,atat,cv este intre autohaus si firma rom.iar acum eu ma lovesc de nesimtirea acestei firme,prin faptul ca nu imi elibereaza acea factura sau cv,intre firma rom si mine.
Buna ziua si in primul rand va multumesc pentru amabilitatea dumneavoastra,deci,am ajuns la un autohaus cu un intermediar roman,care mi-a spus ca vom lua masina fara tva,deci pretul net,am negociat cu vanzatorul si am trecut la acte.S-a facut cv intre autohaus si acest intermediar,respectiv firma acestuia,pentru a putea obtine pretul net,trebuia luata pe firma sa zic asa,iar talonul si cartea verde sau facut pe numele meu.Acum ce nu inteleg eu,in cv,este firma respectiva,care la randul ei cred ca ar fi trebuit sa imi emita catre mine,persoana fizica o factura cu care sa pot inmatricula masina,eu neavand decat talonul si cartea masinii.Mentionez ca acest intermediar roman,a spus ca o sa imi trimita aceasta factura prin posta,deoarece nu are la el stampila,iar acum eu nu am decat un nr de tel al acestuia,care bineinteles nu raspunde.Asa stau lucrurile,sper ca m-am facut inteles si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra,va multumesc.
Am o mare nedumerire,fata de inmatricularea unei masini ,am cumparat masina din germania,am un contract cv,intre o firma din Romania si un autohaus,iar acesta din urma a facut actele,respectiv cartea masinii si talonul pe numele meu,asigurare totul e pe numele meu,acum intrebarea mea este urmatoarea,cum pot inmatricula aceasta masina fara factura sau contract cv,intre mine si aceasta firma,repet am cartea verde si talonul pe numele meu,in conditiile in care nu mai am nici o legatura cu aceasta firma.
Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati Locuiesc intr-un imobil in care locuiesc 5 familii,proprietari,de curand am cumparat de la primarie,(care este proprietarul curtii comune,noi avand contracte de inchiriere pentru curte si gradina) o suprafata de 127mp indiviza din 488.Dupa ce am facut actele la notar,imi spune ca trebuie sa fac iesirea din indiviziune,ca sa pot beneficia de teren.Am luat legatura cu un cadastrist,care mi-a facut propunerea de dezmembrare in 2 loturi.,care ma costa in jur de 700 ron.Acum va rog sa imi spuneti eu ce fac cu aceasta propunere,merg la primarie,dupa care iar la cadastrist,sau la notar,va rog lamuriti-ma care sunt pasii si eventualele costuri care le mai am de facut. Va multumesc.
In ziua de 09.10 ma aflam in spatele unui camion care a incetinit si a dat semnal ca opreste.Eu am depasit,iar in fata mea m-am trezit cu o masina de politie care ma opreste imi ia actele,imi spune sa astept intr-o parcare la vreo 300m,vine peste 10 min vine cu un taximetrist care semneaza PV ca martor(politistul era singur si eu am fost singurul oprit,soferul camionului cand a vazut politia a continuat drumul)am scris la obiectii ca nu sunt de acord cu decizia agentului deoarece camionul a incetinit,a semnalizat ca opreste dar cand a vazut masina pol. nu a mai oprit.Mentionez ca acel taximetrist in nici un caz nu era in spatele meu asa cum a spus politistul,iar faptul ca ningea m-a impiedicat sa vad linia continua de pe carosabil.Va rog sa imi spuneti daca e corect ce a facut politistul si daca am vreo sansa la contestatie?