am o II si am datorii la contributia pentru pensii . ce se intampla cu ele odata cuschimbarea la anaf a paltilor acestei contributii . si daca n-o achit ?
AM O I.I. SI AM DATORII LA FONDUL SE PENSII .CE-I DE FACUT ? AM INTELES CA ACUM DE PLATESTE AJUTORUL LA PENSII DACA AI VENITUL NET DE 3 SALARII MEDII PE ECONOMIE,ORI EU NU AM ACEST VENIT ,NICI NU L-AM AVUT . #-o
am o amenda de la itm ,care a dato la anaf dpre recuperare , acestia mi-au trimis acasa hotararea de executare silita ,fara a ma anunta in prealabil .eu am inceput sa platesc di amenda ,cat pot . ce se poate face in continuare .ei ziceau ca numai la tribunal o puteam contesta dotararea lor ,dar am zis ca daca incep sa platesc ,mai se amana executarea silita. [ am o i.i. ]
ce fel de venit sa am ? net sau brut ? ca sa nu platesc la pensii . ca eu am de exempu 10.000 lei venit brut ,da cheltuielele sunt 9.500 . adica venitul net ar fi 500 de lei .
CUM SE MAI PLATESC COTIZATIILE LA PENSIE ? DACA EU AM UN VENIT MAI MIC DECAT COTIZATIE ,ATUNCI DE UNDE MAMA NAIBI SA-L PLATESC ? AM O INTREPRINDERE INDIVIDUALA . IN CAZUL CA VIN CU SECHESTRU ,TREBUIE SA-I DAU IN JUDECATA SI SA ARAT CA NU AM DEUNDE SA PLATESC ,NU CA-I REA VOINTA . NU ?
am luat o masina in 2006 de la cineva ,care o avea inmatriculata . trbuie sa platesc taxa de poluare ? daca o vand ?eu fiind deja al doilea proprietar. :(
TREBUIE SA TREC IN REVISAL MODIFICAREA MARIRI DE SALAR MINIM ? SI CUM TREBUIE PROCEDAT IN CONTINUARE ?[ DUC REVISALUL CU MODIFICAREA LE I.T.M.? CUM INSTIINTEZ SALARIATUL ? ETC.#-o