Pot ataca actul de vanzare cumparare facut de bunicii din partea tatalui decedat, cu unul din nepoti acum 10 ani?
Am reununtat la dreptul de succesor la notar....fiind chemata la dezbaterea succesiunii. Notarul mi-a spus ca sunt doar niste actiuni la Sif. de dezbatut. Probabil au vandut casa nepotului in timpul vietii. Nu stiu nici acum ce cuprindea masa succesorala. Am crezut ceea ce a spus notarul...Multumesc.
o cauza suspendata conform disp art 155.1 in 2014 mai poate fi reluata acum dupa 6 ani ? Mai pot cere punerea cauzei pe rol . sau este considerata perimata ? succesiune dupa tata. parati sotia si fratele.
Documente necesare actualizare C.F. - Stergerea sarcinilor si trecerea numelui sotului in extras
Ce document trebuie dus la Ocpi pentru a dovedi incheierea creditului facut la casa de economii si consemnatiuni? Ultima rata a fost in 1993.
Sotul a participat doar la plata a 7 rate anuale din 15. Ne-am casatorit in 1987. Poate fi calculata partea lui ? Ce documente trebuie sa duc pentru a aparea si numele lui in extras? Multumesc.
In cazul in care se doreste depunerea demisiei este obligatoriu termenul de 20 de zile de preaviz daca exista un numar de 15 zile de concediu neefectuat? Multumesc!
Doresc sa aflu daca lege permite compensarea zilei de 30 noiembrie cu ziua de 24 noiembrie. Mentionez faptul ca norma de lucru indeplinita este de 168 de ore in noiembrie. multumesc.
va multumesc pentru raspuns ....
este vorba insa de 2 angajatori ..
Angajator A - contarct perioada determinata o luna.
Angajator B cu intentie de a angaja pe perioada nedeterminata conform art 80.
Mai poate angajatorul B angaja in conditiile legii 72 daca angajabilul nu mai este in somaj ...insa poate incheia de comun acord raportul de munca stabilit prin contract incheiat pe o perioada determinata? E nevoia ca acesta sa mearga din nou in somaj pentru a fi eligibil pt indemnizatie?
Va rog solicit o parere in legatura cu urmatoarea situatie>
- absolvent master promotia iulie 2012
- a primit indemnizatie de somaj in cuantum de 25o lei timp de 6 luni de zile- pana la data de 16 aprilie 2013
- angajat cu contract pe perioada determinata incepand cu data de 07.06.2013.
- a primit o oferta de angajare de la un angajator ce este interesat in mare masura de subventia de 750 lei
Intrebare ? Mai poate beneficia angajatorul de aceasta subventie daca absolventul renunta la raportul de munca cu angajatorul actual? Angajarea urmareste sa o faca in cele 14 zile timp in care absolventul mai este eligibil pt o astfel de angajare.