am urmatoarea problema:am o masina (o dacie)si vreau sa o inmatriculez pe comuna,sa circul cu ea doar in comuna unde locuiesc,doar ca cei de la primarie mi au spus ca asa ceva nu se poate,dar nu inteleg de ce ca am prieteni din alte comune care au putut.as vrea o baza legala daca ma poate ajuta cineva va rog mult.multumesc
am urmatoarea problema:am o masina (o dacie)si vreau sa o inmatriculez pe comuna,sa circul cu ea doar in comuna unde locuiesc,doar ca cei de la primarie mi au spus ca asa ceva nu se poate,dar nu inteleg de ce ca am prieteni din alte comune care au putut.as vrea o baza legala daca ma poate ajuta cineva va rog mult.multumesc
buna seara am o intrebare,este adevarat ca fiecare societate care are angajati va fi obligata sa angajeze un inspector in resurse umane,odata cu noile schimbari legate de itm???
buna seara,am si eu nevoie de ordinul 3055/2009 si nu l pot salva in format pdf.nu imi permite calculatorul.as avea nevoie de el in word.ma poate ajuta cineva?multumesc
buna ziua,poate ma ajuta cineva cu urmatorea problema.pentru o gradinita particulara care lucreaza pentru persoane fizice trebuie casa de marcat?este incorect daca s au taiat chitante?pana in prezent s au taiat doar chitante fara factura.ce amenda risca societatea ,daca este incorect? multumesc anticipat