avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Activitate cristealuminitza

Activitate cristealuminitza

buna ziua, o persoana (barbat) nascuta la data de 02.09.1951 poate beneficia de pensionare anticipata .Stagiul de cotizare este de 29 de ani.Cu multumiri
Buna ziua, dintr-o eroare de interpretare a legii am calculat gresit si virat impozitul pe drepturi de autor(am virat mai putin) in perioada iulie-decembrie 2010. Am constatat greseala in momentul in care am intocmit declaratia 205. Intrebarea mea este daca se poate face regularizarea cand persoanele respective isi vor depune declaratiile de venit pe anul 2010? Cu multumiri
va multumesc.
Buna ziua, daca ma poate ajuta cineva, am urmatoarea situatie:
am primit o Fisa de portofoliu pe anul 2010(pentru perioada 01.01.2010-30.06.2010), cu castigul aferent acestei perioade si cu impozitul calculat si retinut( de 1%). Intrebarea mea este ce declaratii trebuie sa fac eu in acest sens(decl.200 pentru anul 2010 sau decl.225 )Cu multumiri
O persoana (barbat) in varsta de 55 de ani cu 35 ani vechime si 5 ani lucrati cu gr. I de munca poate beneficia de pensionare anticipata?? Cu multumiri
daca firma este inchisa carnetul de munca al unui angajat trebuia dus pt scanat
Am o persoana angajata cu contract de prestari servicii pe Codul Civil pe o perioada de 3 luni si as vrea sa stiu daca ii pot da o decizie ca certifica cu bun de plata(mentionez ca suntem institutie publica) Cu multumiri
lucrez la o institutie publica care pana in luna august a avut sediul in sectorul 1 cand cladirea in care aceasta functiona a intrat in consolidare pe o perioada de un an de zile, iar pana atunci vom functiona intr-o cladire cu chirie tot in sectorul 1. In acest sens am depus la administratia financiara declaratia 060. Intrebarea mea este daca este corect ce am facut, daca mai am o alta obligatie in continuare (am inteles ca trebuie sa mi se dea un alt cod fiscal sau numai daca era sediul secundar in alt sector) si cum trec adresa pe antetul institutiei( sediul administrativ -cel vechi si sediu secundar cel nou - se trec amandoua?? ).Multumesc anticipat
Daca am angajata o persoana pe contract de prestari servicii pe Codul Civil, directorul poate emite decizie pentru acea persoana pentru a acorda stampila cu "Bun de plata" pe facturi???
da, veti primi si indemnziatie pentru cel de al doilea copil