imposibil sa nu poata schimba in certificatul de nastere britanic.situatie aproape similara la mn.numai ca noi am oficiat casatoria dupa ce sa nascut copilul.neam facut prima data certificatul cu numele ei de domnisoara si dupa ce am oficiat casatoria am fost si am schimbat certificatul de nastere in care au modificat numele de domnisoara al sotiei.practic eu am doua certificate de nastere cu diferente la numele de familie al sotiei.exemplu:in primul apare cu Petre iar in al doilea apare cu Dumitriu(numele meu),toate fara nici un cost.doar cele 4 lire pt duplicat.si chiar daca e sa fie gresit se poate modifica contra cost.nu mai stiu exact suma 75 sau 80 lire
nu prea cunosc unde si cum este trimis.accesarea site-ului portal.just.ro am facuto pt ca am crezut eu ca o sa apara.de clasat stiu sigur ca a specificat agentul de la politia rutiera.intrebarea mea ramane inca acceasi.cat dureaza clasarea.am inteles ca trebuie sa primesc o hartie acasa cu care trebuie sa ma prezint la politia rutiere pentru ridicarea permisului.
am avut un accident in a2 zi de pasti.in urma declaratiilor date de pasageri.unul din ei fiind ranit am fost scos de sub urmarire penala agentul de politie specificand ca urmeaza sa trimita dosarul spre clasare.in urma clasarii din cate am inteles urmeaza sa imi recuperez permisul.intrebarea mea este :cat dureaza sa se claseze un dosar?”mentionez ca dosarul a fost trimis catre tribunalul Targu Bujor jud Galati,eu domiciliat in mun Galati.am verificat pe site-ul portal.just.ro la ambele tribunale(Targu Bujor si Galati) si dosaru nu apare. Va multumesc
zilele urmatoare am inteles ca mediatoul va inainta instantei actele necesare pt divort.
iar in legatura cu partajul am inteles din partea mamei ca tatal a semnat o hartie(mentionez ca nu stiu exact despre ce tip de document este vb)prin care cedeaza totul catre mama
am o intrebare in legatura cu divortul prin mediator.Parintii mei(mama in special)au inceput procedurile pt divort.Au ajuns la intelegerea ca apartamentul sa ramana al mamei si ea sa plateasca datoriile la intretinere si impozit(datorii apartinand tatalui pt ca mama locuieste si munceste cu acte in regula de multi ani in italia,si datoriile vechi tot ale lui fiind si tot mama lea platit).toate bune si frumoase pt ca tatal ramane in apartament fara probleme dar sa nu mai aiba nici un drept asupra apartamentului.au semnat toate actele si din cate am inteles tata a semnat si o hartie prin care este de acord cu ce am mentionat anterior.la cateva zile a inceput cu scandal si alte lucruri in legatura cu divortu.acum intrebarea.el in urma semnarii acordului de cedare al dreptului asupra apartamentului poate face un recurs sau ceva de genu?adica sa dea inapoi.
Mentionez ca si toate demersurile pt divort au fost platite de mama.
Am un prieten care doreste sa isi deschida o firma(mai exact S.R.L.),dar intampina o dificultate.In legatura cu sediul,are administratorul asociatiei dreptul legal sa il oblige sa isi plateasca datoriile la asociatie pentru ai pune parafa pe documentul care trebuie sa ii ateste sediul firmei(acesta fiind apartamentul parintilor lui,unde e si domiciliat).#-o.Spun asta deoarece administratorul il obliga sa plateasca datoriile in schimbul parafei
persoana in cauza este casatorit cu o romanca de 17-18 ani.urmeaza sa iasa la pensie si doreste sa se mute in romania.ce viza trebuie sa scoata si cum o poate obtine mai usor?cu invitatie poate rezolva ceva.