avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Activitate Carmen Sigaciu

Activitate Carmen Sigaciu

Unde s-a pronuntat aceasta sentinta? Vatamarea corporala e din accident auto? Sotul dvs. nu avea asigurare RCA la autoturism?
E adevarat ca presa are rolul ei in societate, ea trebuind sa reflecte realitatea. Dar de cele mai multe ori ea este folosita doar pentru manipulare si acest lucru nu trebuie acceptat de noi, consumatorii de presa, care ar trebui sa luam atitudine, alaturi de cei prejudiciati! Altfel, lucrurile pot scapa de sub control, fenomenul afectandu-ne pe toti!
angajati un avocat care stie ce este de facut !
Răspuns la discuția ordonanta presedentiala
Intr-adevar, va trebuie un avocat, pentru ca situatia prezentata este destul de delicata si singura, e posibil sa aveti probleme!
Răspuns la discuția ordonanta presedentiala
avand in vedere situatia deosebita a minorului despre care ati mentionat , cred ca puteti incerca si o cerere de ordonanta presedintiala, cu justificarea urgentei
depinde de complexitatea expertizei, de durata ei, de volumul de munca necesar pentru a se raspunde la obiectivele stabilite... minimul de regula este 800 lei!
contactati un avocat care sa studieze contractul de asigurare, si sa incerce o eventuala conciliere cu ASTRA si cu aceasta ocazie sa solicitati modul de calcul in baza caruia s-a stabilit acea suma
Răspuns la discuția probleme cu RCA
faptul ca ati avut asigurare RCA valabila la data accidentului, este un fapt menit sa va protejeze dvs. patrimoniul in cazul in care produceti pagube tertilor cu autoturismul, dar si sa ajute pe acestia sa-si repare imediat pagubele; faptul ca erati baut ( desi nu ati mentionat daca starea dvs. a atras vreo raspundere contraventionala sau penala) in timp ce ati condus autoturismul cu care ati provocat pagube , atrage recuperarea de la dvs a despagubirilor achitate de asiguratorul RCA, ca sanctiune a unui comportament nepermis de lege! Deci pe viitor, mai multa grija cand urcati la volan!
Răspuns la discuția Cerere de recuzare expert
pe langa invocarea art. 204 C.pr.civ. cererea trebuie si motivata efectiv iar motivele trebuie sa fie temeinice pentru a fi admisa cererea;
daca nu ati fost convocat expertiza este lovita de nulitate si se dispune refacerea ei la solicitarea dvs.
inscriere in Colegiul Consilierilor Juridici si examen de definitivat, obligatoriu