Prin sentinta definitiva din anul 1995 s-a stabilit o suma de 26.000 lei vechi,pana la ora actuala nu am incasat de la tatal meu nici un ban.In luna iulie implinesc 18 ani,ce trebuie sa fac sa incasez pensia alimentara pe toata aceasta perioada si cati bani trebuie sa pretind?
Buna.Parintii mei au divortat la nasterea mea,eu am ramas in custodia mamei iar tatal meu nu mi-a platit deloc pensia alimentara,am 17 ani si cateva luni...ce as putea sa fac?imi pot primi pensia alimentara de pe cei 17 ani?pot sa-l dau in judecata?ce imi sugerati dumneavoastra ca e mai bine sa fac?va multumesc!
Fetita este a mea din prima casatorie iar el are 2 baieti tot din prima casatorie a lui,eu nu am nici un copil cu el,casa este a lui iar imbunatatirile le-am facut impreuna timp de 7 ani de cand suntem casatoriti.Multumesc.
In cazul in care sotul meu va deceda,deoarece este foarte bolnav,poate sa ne-a dea afara din casa pe mine si pe fiica mea copii lui?fiindca sunt foarte agresivi si sunt numai pentru avere desi ei nu au investit nimic si nici nu ii prea intereseaza de tatal lor si nici sotul meu nu vrea sa imi dea ceva in scris.Ce as putea sa fac in cazul in care moare sotul meu?Va multumesc.
Sunt recasatorita de 7 ani.Din cununiile anterioare eu am o fata si el 2 baieti,baietii lui sunt casatoriti in strainatate si nu ma prea inteleg cu ei iar fiica mea are 17 ani si sta cu noi(eu si sotul)Sotul meu a avut casa in care locuim,pe parcursul acestor ani am facut mai multe schimbari impreuna:mobila,masina,finisaje,zugraveli si toate cele necesare dar toate fiind pe numele lui.Daca sotul meu moare eu ce drept am asupra bunurilor facute impreuna?imi revine ceva?va rog sa-mi raspundeti mai detaliat,Multumesc.O zi buna!