Buna ziua!Doresc sa stiu cum as putea sa stiu exact care e suma care trebuia sa o primesc pe concedii medicale si ce institutie ar putea sa imi ofere informatii exacte.Mentionez ca am fost in concediu medical pe o perioada mai lunga iar cu privire la angajator am dubiu ca nu mi-a platit cat ar fi trebuit. .Va multumesc.
Va rog daca se poate sa imi spuna si mie cineva cat ar trebui sa primesc pentru 9 zile concediu medical -cu cod 01pt perioada(02-10.08.2011) si 21 zile cu cod 06,(10.08-31.08.2011) daca sunt angajata din data de 13.07.2011 cu salariu de 975ron (contract 8 h pe zi)si cu salariu 97 ron(contract 1h pe zi).Anterior am fost somera pana in data de 06.07.2011 timp de 6 luni.Voiam sa mai intreb din ce venit mi se calculeaza indemnizatia pt concediu medical:din Indemnizatia de somaj sau din salariul negociat prin contract cu angajatorul?Va multumesc anticipat pt raspuns
BUNA SEARA.AM IARASI O INTREBARE.DE UNDE POT SA SOLICIT O ADEVERINTA CU STAGIU DE COTIZARE PENTRU SANATATE ,DACA FOSTUL ANGAJATOR REFUZA SA MI-O EMITA?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Momentan sunt in perioada de concediu medical fiind insarcinata din data de 02-31.08.2011.La societate unde am depus concediile sunt angajata din data de 13.07.2011.Anterior acestei date am beneficiat de indemnizatie de somaj din data de 27.12.2010 pana la 07.07.2011.astazi am primit un telefon si mi s-a zis ca nu imi poate fi platit decat i singur concediu de 9 zile (internare)de la data de 02-10.08.2011,iar celalalt nu il poate plati pentruca am putin lucrat la ei(de la 10.08 pana la 31.08.2011), spunandu-mi ca voi intra in concediu fara plata.Astept nerabdatoare un raspuns.Va multumesc foarte nult
Buna ziua!vreau sa intreb daca perioada de crestere copil se ia in consideratie atunci cand se calculeaza indemnizatia de somaj.Mentionez ca am intrat in concediu crestere copil din indemnizatie de somaj.
Pot beneficia de locuinta ANL daca sunt in somaj.Mentionez ca am depus dosarul din anul 2006 cand lucram,iar repartitiile vor fi in 2011 cand eu sunt in somaj?Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Doresc sa completez cu faptul ca impreuna cu mine era verisorul meu care s-a uitat mai atent la ambele masini, in timp ce eu eram cu domnul respectiv si mi-a zis inainte sa loveasca domnul in masina ca nu e nici macar zgarietura ci doar un punct ca de praf.de paft asta ma instiga mai tare.Macar daca ar di ramas cu daune ii intelegeam intr-un fel gestul.Dar asa am fost pur si simplu socata.La politie Dl de la rutiera imi zicea intr-un fel ca mai bine m-as lasa pagubasa caci cumva amenda care imi trebuia sa mi-o da era cam de aceasi masura cu dauna.Probabil nu avea chef sa se complice si cu cazul meu.precizez ca procesul verbal nu mi-a fost intocmit plecand din fata lui.Dupa cateva ore am revenit impreuna cu fratele meu depunand plangere la registratura,dar ramanand fara dovada,deoarece politistul de la rutiera m-a amenintat ca nu mi-o va da.De aici incolo nu mai stiu cum sa procedez.Mi-ati fi de mare folos daca m-ati ajuta cu un raspuns.