Incepand cu data de 1 februarie imi schimb locul de munca. Va rog sa-mi spuneti cum pot pleca de la actualul serviciu fara preaviz, deoarece nu mai am timp pentru el. Se poate demisie fara preaviz cu acordul partilor(adica patronul e de acord sa nu imi plateaaca preavizul) sau trebuie incetarea c.i.m cu acordul partilor?
ce trebuie sa faca salariata care revine din CIC si imediat, a doua zi vrea sa-si ia concediu medical? ii trebuie act aditional de revenire si apoi, de a doua zi conc medical?
Un profesor poate avea un al doilea serviciu tot la stat? profesorul este titular si lucreaza si la ISU. numai ca nu stiu ce fel de contract poate avea acolo, ce regim au cei de la ISU? poate lucra la cumul? sau prin conventie ? e legal?
va rog mult, un raspuns.
pentru un profesor care anul trecut scolar a fost suplinitor, a avut CIM pe per. determinata de la 01.09.2010 la 31.08 2011 iar anul asta este titular pe acelasi post, de la 01.09.2011 , i se face CIM pe durata nedeterminata sau doar un act aditional de modificare a perioadei CIM din determinata in nedeterminata?
poate un salariat sa demisioneze fara preaviz, conf art. 81 alin.8? pe motiv ca patronul nu-i achita salariile la timp, tot timpul le da 1-2 saptamani mai tarziu.