avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Activitate imanuel

Activitate imanuel

Discuție constructii
ce demersuri se fac atunci cand iti expira certificatul de urbanism -pentru constructia unei locuinte-???? am toate documentele facute, dar nu am obtinut autorizatia de constructie!!! intre timp a expirat si certificatul de urbanism! ce trebuie sa fac acum?????
Discuție constructii
mi s-a expirat certificatul de urbanism pentru construirea unei case! am toate actele, dar nu am obtinut autorizatia de constructie! CE URMEAZA SA FAC????:(:(
am un angajat cu multe abateri disciplinare! absente nemotivate cu carul!!!!! concedii medicale ....volume intregi! vreau sa scap de el fara prea mare bataie de cap! CARE E CALEA CEA MAI SIMPLA-CONCEDIERE DISCIPLINARA SAU SOMAJ????(suntem institutie de stat -bugetari):hammer:
Discuție concediu
avem pe cineva in firma care a reusit sa_si ia concediu de odihna timp de 40 de zile! desi este angajat in luna februarie 2009 a beneficiat anul acesta de concediu de odihna pe o perioada de 40 de zile !!!!!! abia venise dintr-un concediu medical de 7 zile si dupa nici 3 zile i se ofera si acest hiperconcediu!!! e posibil asa ceva!!!!!!!!
Răspuns la discuția autorizatie constructie
ilegal??? am toate actele OK! avizele sunt toate+chitantele cu sumele platite! a fost o chestiune de timp ! cei de la primarie au facut o noua fotografiere din avion-satelit si au vazut un imobil si un drum====care de fapt este privat!!!
am construit casa la rosu in acest an! am tot dosarul complet, dar ....nu am autorizatia de constructie! dosarul a fost respins de la primarie datorita faptului ca am mai putin de 9m pana la axul drumului de acces-desi e drum privat!!!! astazi(01.11.2010) au venit de la pol . comunitara cu reclamatii!!!-datorita unui "bun" vecin! S.O.S.!!!! sunt din iasi si ma straduiesc sa ofer o casa familiei-am 32 de ani!! daca este cineva sa-mi dea o povata buna ..... :((#-o