avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Activitate razvandmn

Activitate razvandmn

Ziua buna, mai este valabilă aministia fiscala stabilita prin oug 69/2020 si daca da, pana la ce data se poate depune cererea de anulare a accesoriilor si/sau notificarea privind intentia de plata?
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
La fel stiam si eu. Am aflat ca termenul limita de corectare este sambata deci pe duminica sau luni ar trebui sa se afiseze.
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
Au trecut 357 din candidatii ale caror lucrari s-au corectat in Bucuresti sau dintre cei care au dat examenul la Bucuresti?
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
Stie cineva când se afișează rezultatele?
Buna ziua,
Am o societate care are aprox 6000 lei datorii la fisc, mu are bunuri si nici bai de recuperat, doresc sa o inchid prin procedura falimentului simplu. Care ar fi pasii de urmat, tre sa ma adresez unui lichidator sau pot sa ma duc singur cu cererea la tribunal?
va multumesc.
Ca administrator al unei societati am primit de la Finante o Decizie de Declarare In Inactivitate datorita faptului ca nu am depus declaratiile conform legii pentru semestrul 2 al anului 2011. In aceasta decizie scrie ca aceasta inactivitate fiscala de inscrie si in cazierul fiscal al reprezentantului legal deci al administratorului.

intrebarea este : cum se califica fapta trecuta in cazierul reprezentantului legal : contraventie sau infractiune?

Revin cu intrebareade mai sus . Daca depun declaratiile retroactiv in ce conditii se sterge ( sau nu se mai inscrie inactivitatea fiind in cele 30 de zile cand se poate contesta decizia) acest inscris din cazierul fiscal?
Multumesc anticipat.
Va intreb pt ca pe net nu gasesc decat pana la art 4.
VA multumesc.
Daca se poate, ce spune art. 78 alin. (5) lit. a),b) si c) din Ordonanta Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala?
Va multumesc pentru raspuns.
Foarte util forumul!

In instiintarea de la Finante scrie ca se poate contesta in termen de 30 de zile.DAca depun declaratiile retroactiv in acest termen se poate ca acesta notare sa nu mai ajunga in cazierul fiscal ?