avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate belacsaba

Activitate belacsaba

Interzicerea, comercializarea si consumul bauturilor alcoolice in spatiul de protectie al sectiei de votare. Asta spune legea. Care are spatiul, mai departe de 500m, ala are voie sa comercializeze bauturi alcoolice? Pentru asta sunt amenzi daca ma prinde politia?
Buna ziua

mi-am deschis un magazin mixt.intrebarea este pot sa cumper produse din hypermarketuri pentru revanzare sau numai din [EDITAT] magazine de tip cash&carry?
Am o firma cu datori foarte mari la o societete de telecomuncati,suma e foarte mare si poate sa-mi ceara insolventa.pe firma am niste calculatoare si doua printere pe care nu am reusit sa vind,pe numele meu am o masina.dupa ce ma executa si imi ia tot ce am pe firma si pe numele meu ce face firma acela.intretim eu sunt angajat la o firma mica sunt curier poate sa-mi ia si din salar sa acopera factura si daca da pe ce perioada?
La firma asta suntem 3 asociati, 2 administratori si un asociat,eu sunt administrator si eu am semnat contractul acela. Al doile asociat e sotia mea ea are o florarie unde e singur asociat.Daca executa poate sa execute si firma ei?
Răspuns la discuția executare silita
multumesc pentru raspuns deja sunt mai usurat.
La Multi Ani
Răspuns la discuția executare silita
Ce bunuri poate executa ale mele sau a firmei
Răspuns la discuția executare silita
Multumesc pentru raspunsuri,in firma sunt 3 actionari si eu sunt administratirul cu 90% mai am un administrator cu 5% si inca un actionar de la cine poate executa daca firma nu mai are bunuri,eu am semnat contractul
Buna ziua

De doi ani am facut un contract cu o firma de telecomunicati.
Afacerea care am facut primu an a mers bine si dupa acea din pacate incet incet mai prost. Am ramas restant cu facturi si acuma am fost contactat de o firma de recuperare si am discutat cu ei dar nu am reusit sa negociez un termen pentru a mai sterge din datori.Au dat un termen pentru a achita factura si daca nu achit o sa ajung la istanta,suma e sa de mare o sa-mi deie firma in insolventa.Ce inseamna acest lucru?
Răspuns la discuția chirie cu probleme
Are doar un drept de superficie pt terenul de sub constructie.
Ce sa inteleg prin asta?
Răspuns la discuția chirie cu probleme
si Cooperativa consum cop are acte pe o parte din teren teren, si plateste impozit pa acel teren de mai mult de 30 de ani,am auzit ca exista o lege prim care se transcrie terenul pe persoana respectiva daca a platit impozit pe teren mai mult de 30 de ani
Răspuns la discuția Accident
Am rca valabil si acela a reparat masina,prin polita acela pot plati si alceva decat avari auto