npoate nu am fost mai explicida dar eu ca sii debitor vreau sa fac recrs la sentinta de faliment simplificat sii sa cer sii suspendarea executarii sii scoaterea din faliment as vrea sa stiu daca lichidatorul asteapta ptr predarea invet sii sigilarea bunurilor pana la recus
vreau sa stiu daca fac recurs sii specifica sii suspendarea executarii lichidatorul poate sa puna sigiile pe averea debitorului sii sa se faca invetarul la firma respectiva care este in faliment simplificat sau asteapta pana la finalizarea recursului multumim mult
va rog sa ma scuzati dar la parchet ce inseamna voi fii audiata numai de procuror sau va fii ca la tribunal va multumesc
va multumesc ptr raspuns dar am omis sa va spun ca unul din asociati era cumnatul meu dar in acest caz a vor fii cercetati sii sora mea sii nepotii mei va multumesc
am cumparat un imobil de la o societate comerciala pe pers fizica accea societate avea 2 asociati la care unu dintr ei era cetatean strain acel cetatean a facut o procura pe o alta pers care ia dat drepturi depline la un moment dat acel cetatean strain face plingere la dicoot sii spune ca a fost inselat de pers care ia facut procura sii de acel asociat careavea 60/ din actiunile firme eu ca sii cumparator primesc o adresa de la dicoot ca se disjungerea sii declinarea in potriva mea sii a sotului dar sii in potriva celelalte pers parchetul de pe linga curtea de apel sub asp sav si ped de atr 215c pen atr 214c art 266 sii art 277 din legea nr 31/1990
va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns daca procurorul a procedat bine sii la curtea de apel oare va fii citata de procuror sa fiu audiata de judecator va fii un proces sau se termina pe loc cand voi fii audiata astept raspuns f urgent va multumesc
revin cu detali.
credite acordate pe persoane fizice cu garantie imobil proprietatea unei societati .
in urma unei sesizari organele de ancheta ajung la concluzia ca acele credite s-au obtinut in mod fraudulos... chiar daca ratele , dobanzile , comisioanele erau achitate la zi . se ajunge in instanta , banca constituindu-se parte civila ...duupa o perioada societatea propietara a acelui imobil achita toate creditele angajate pe persoane fizice printr-un credit de refinantare , persoanele respective nemaiavand nici o obligatie si datorie fata de banca , aceasta fiind de acord cu retragerea din proces , mentionand faptul ca nu mai exista prejudiciu.
intrebare : in cazul in care spcietatea respectiva intra in procedura de insolventa ...astfel nemaiachitand creditul angajat , banca poate reveni la procesul initial din care s-a retras , avand in vedere ca in acel proces aste implicat dministratorul societatii respective . sper ca m-am facut destul de bine inteleasa .va multumesc ...
va multumesc mult pt raspunsul dat ...insa luati in considerare urmatoarele :
s-a pronuntat deja sentinta de intrare in falimentul simplificat chiar daca asa cum ati constatat si dvoastra nu au fost indeplinite toate procedurile exact conform legii , lichidatorul nefiind confirmat , fiind doar provizoriu numit de catre creditorul principal , acesta chiar cerand o adunare a creditorilor pt. numirea unui lichidator defintiv.... intrebarea la care inca nu am un raspuns clar este : la cine se face cererea de convocare a tuturor creditorilor pt schimbare lichidatorului , la tribunal , judecator sindic sau actualului lichidator ?? se poate opune cineva acestei cereri de schimbare daca acesta vine din partea creditorilor ?/
SA FACUT ADUNAREA CREDITELOR SII X CARE ARE 80 LA SUTA NU A CONFIRMAT LICHIDATOTUL DAR LICHID TOT IN ACEASI ZI A FACUT UN RAPORT DE INTRARE IN FALIMENT SIMPLIFICAT FARA SA FIE CONFIRMAT DE CREDITOR CARE ARE 80 LA SUTA NU SA MAI FACUT O ALTA ADUNARE A CREDITELOR SII LA ULTIMA SEDINTA A CONFIRMAT ACELASI CREDITOR CARE NU ERA DE ACORD CU LICHID A TRIMIS UN FAX LA CAREACELASI CREDITOR A FOSTDE ACORD DAR PRVIZORIU AS VREA SA STIU DUPA CE ACEL LICHID A FOST NUMAI PROVIZORIU PUTRA SA FACA ACEL RAPORT FARA SA STIE CA VA FII EL SII VAS RUGA SA IMI SPUNETI DACA VREA SA CEARA CREDITORUL CARE A CERUT INSOLVENTA SA SCHIMBE PE ACEL LICHID CARE ARE 15 LA SUTA SII AR VREA SII ACEL CREDITOR CARE ARE 80 LA SUTA SA CEARA CONVOCARE SII SCHIMBAREA LICHID VA MULTUMESC ASTEPT RASPUNS FF URGENT
am o problema f urgenta NU AM FOST NOTIFICATA SII ACUMA SUNT IN FALIMENT SIMPLIFICAT VA ROG SA MA LAMURITI CE POT SA MAI FAC LA CARE IN COMUNICARE AM RECURS DE 7 ZILE DAR NORMAL CA IL VOI FACE RECURS DAR AS VREA SA FAC SUSPENDAREA FALIMENTULUI SII SA FAC UN PLAN DE REORGANIZARE MULTUMESC ASTEPT RASPUNS URGENT
varog mult sa ma ajutati eu ca si creditor am fost de acord cu lichidatorul x numit de tribunal dar numai provizoriu sentinta sa comunicat sii as vrea sa schimb lichidatorul in sentinta mai este o data ptr fixarea termenului de creante eu ca sii creditor am 80 la suta din creanta va rog lamuritima cum sa scap de acel lichid ptr ca este un imobil dar vrea sa il vanda cu mult mai putin astept raspuns urgent