avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate bartac

Activitate bartac

Răspuns la discuția Decizie lovita de nulitate
art. 62(2) C.muncii: Decizia se emite în scris şi, sub sancţiunea nulităţii absolute, trebuie să fie motivată în fapt şi în drept şi să cuprindă precizări cu privire la termenul în care poate fi contestată şi la instanţa judecătorească la care se contestă. Din propria experienta iti spun ca trebuie sa vezi practica judiciara de la curtea de apel de unde ai domiciliul. Unele sentinte zic ca da iar altele ca nu. Zic uni ca daca ai contestato in termen si unde trebuie atunci nu este nula, pentru ca ai stiut.
Deci înţeleg că pot depune acest înscris, cu atât mai mult cu cât în prima instanţă nu aveam cum să îl pun întrucât nu exista acest înscris la acea dată. Eu tot întreb ca prostu pentru că am văzut că unele texte de lege de fapt nu înseamnă ceea ce scrie în ele ci cu totul altceva, şi că dintr-un articol de 3 rânduri sau scris 10 pagini cu interpretări, prea mult pentru capacităţiile mele.
Mulţumesc, asta am înţeles, dar şi o depoziţie de martor dată la notar este tot un înscris şi bănuiesc că nu o pot depune în recurs. În procesul verbal despre care fac vorbire se regăseşte ceea ce au spus uni şi alţii în adunarea generală, în cazul de faţă sunt chiar afirmaţiile făcute de pârâtă în adunarea generală. În acest context rămâne valabil faptul că pot depune ca probă acest proces verbal? Mulţumesc
Pot depune ca proba intr-un litigiu de munca care se afla la curtea de apel un
proces-verbal al adunarii generale. Acest proces verbal este intocmit de pârâtă şi depus la registrul comertului, eu am procesul verbal vizat de registrul comertului că este conform cu originalul depus de pârâtă. Are legătură acest proces verbal cu faptul că nu pot face probatoriu cu martori in recurs?
Imi poate spune spune cineva cand se va judeca acest R.I.L? atasez 2 linkuri mai jos. Se poate folosi rezultatul de la acest ril intr-un proces care se afla in recurs?

[ link extern ] /
sau
[ link extern ] /
Răspuns la discuția recuperare taxa poluare
taxele platite in intervalul Decembrie 2008 - 15 feb. 2010 se pot recupera, actualizate cu dobanda fiscala, chiar si dupa trecerea termenului de contestatie.
Vreau sa imi recuperez taxa auto, problema este ca pe chitanta apare alt nume, pentru ca a platito cineva pentru mine. Cum procedez in acest caz? Mentionez ca contractul de vanzare-cump. din germania si certificatul de inmatriculare este pe numele meu.
Răspuns la discuția ajutor banesc pentru pensionari
Societatea vrea sa plateasca din propria initiativa acest ajutor banesc, exista vreo solutie legala pentru asa ceva?
Buna ziua, exista vreo baza legala pentru a acorda ajutoare banesti fostilor angajati- actualmente pensionari? (este vorba despre o suma de 250 ron lunar pentru fiecare pensionar, fost angajat). Nu conteaza daca sumele respective nu sunt deductibile la impozitul societatii. Multumesc
Buna seara, un litigiu de munca care a fost atacat cu recurs, mai poate depune angajatorul inscrisuri noi in recurs la curtea de apel?
Avand in vedere si Art. 287. [sarcina probei]
Sarcina probei în conflictele de muncă revine angajatorului, acesta fiind obligat să depună dovezile în apărarea sa până la prima zi de înfăţişare.
Este vorba de o concediere, mai poate depune acte noi? mentionez ca la tribunal a depus actele care au stat la baza desfiintarii postului.
Multumesc