avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate ragalian

Activitate ragalian

cum pot afla daca o banca mi-a inchis contul bancar.am urmat pasi legali am cerut anularea cardului si inchiderea contului bancar aferent cardului,functionari din banca mi au confirmat verbal doar dupa 5 luni de zile inchiderea contului.Cum as putea verifica daca acel cont este inchis. Va multumesc.
care autoritati ale statului sanctioneaza,amendeaza,proprietarul pt ca nu a incheiat polita de asigurare obligatorie#-o#-o
zilele trecute am cerut o copie dupa cartea de munca,ok ,dar am constatat ca am operat inscris in cartea de munca doar pana in luna ianurie 2010,cand am intrebat la serviciul Prsonal mi sa spus ca din luna ianuarie 2011 nu se mai opereaza in cartea de munca si ca daca doresc mi se poate incheia Cartea 'daa de tot' adica cu plecarea din institutia publica spun cei de la Personal :'ce ti trebuie tie copie dupa cartea de munca ce te intereseaza tu trebuie doar sa muncestii avem noi grija de restul'.Va rog sa ma sfatuiti. multumesc:((
Discuție demisie la zi
lucrez la o institutiea statului R.functionar public, ni sa adus la cunostinta ca in urma concedierilor de anul trecut nu ne vor aproba DEMISIA la zi pe motiv ca nu vrea primarul.spun ei ca trebuia sa fi plecat in vara nu sa i incurcam acum
:((X-(
am cumparat casa cu gradina (20 arii) inainte de 1989 si conform legilor vremiii proprietarul terenului era statul roman mi sa spus de Ordinul Prefectului! vreau sa-mi intabulez terenul
sunt curios ce prevede aceasta lege ,am auzit doi functionari povestind despre ea.dar nu am gasit pe net nimic despre lege
bunici au decedat si au un singur mostenitor,mama mea, acum vrea sa faca succesiunea si nu stie care sunt formalitatile.am nevoie de cateva lamuriri.multumesc.