eu locuiesc in italia,dar aici taxele sunt fff mari,asigurarea de sanatate,de aceea as vrea sa.mi drschid in ro, dar sa pot profesa in italia legal,taxele fiind mult mai mici in romania
buna ziua,as vrea sa.mi fac o autorizatie sau firma la care sa fiu singurul lucrator,dar sa pot lucra in regula si in italia,sa pot fi asigurat medical si tot ce trebuie sa fiu in regula ,ma puteti sfatui ce pot infiinta?mentionez k sunt inginer constructor cv in domeniul constructii
parerea mea e k acum copilul are un tata,austriacul...cred k tatal adevarat ar trebui sa deschida un proces de patarnitate si acolo trebuie aratat testul adn care demonstreaza k el e tatal copilului si dupa aceea numele...cereti sfatul unui avocat desi cred k am dreptate suta la suta
minorii au fost incredintati mamei,fosta sotie,unul are 14 ani si jum si unul 12 ani,reducerea pensiei am cerut.o eu pt k pana acum 8 luni am avut un loc munk,dar de cand cu criza nu mai am venituri.am depus la dosar de la administratia financiara cum k nu realizez venituri,iar fosta de la sf lunii sept a plecat cu copiii din tara.
va pot raspunde pt k si eu sunt urmas al unui erou martir al rev din dec 89,da toti fratii veti lua indemnizatia aceea reparatorie care se da dupa tatal vostru dak aveti toate documente care atesta k el e erou al rev dec 89.la dosare veti depune doar copii originalele raman la dvs,beneficiati de aceasta indemnizatie doar dak nu ave4ti un loc de munk si dak aveti documente de la fortele de munk cum k nu au la dispozitie un loc munk pt pregatirea pe care o aveti...sper k v.am fost de ajutor un pic