buna am un srl si as dori sa stiu daca cumpar alcool de la firme interne si revand tot la firme interne trebuie sa platesc ceva taxe suplimentare la stat ? ce acte imi trebuiesc pt a putea face acest lucru ?
buna
am o sentinta civila - fond funciar - si as dori un model pt a o legaliza si investi cu formula executorie
Pana acum nu am mai facut asa ceva si de aceea rog ajutatima cu un model
buna m am angajat la o societate cu cim pe 3 luni cu durata determinata, Dupa cele 3 luni in continuare m am dus la munca inca 4 luni , dar de 2 luni nu mai sunt platit . M am dus la itm si am aflat ca dupa cele 3 luni nu mi sa prelungit CIM si deci am muncit la negru 4 luni , si de aceea va rog spunetimi cum sa determin angajatorul sa mi puna vechimea si pe cele 4 luni lucrate .
mentionez ca in afara de acel CIM pe perioada determinata de 3 luni nu am mai semnta nici un aditional
am livrat marfa -piese auto - unei primariii pe baza a 3 facturi . Primaria a platit partial doar o factura , nu sa incheiat contract scris , pot solicita emiterea unei simatii de plata fata de debitoarea primarie ? Pot solicita si dobanda legala ? cum ?
BUNA am fost uzucapat pe o padure si acum ne judecam . Cum pot face sa mi se plateasca copacii taiati de partea adversa , neavand nici un act ca a taiat el , dar cu toate acestea copacii nu mai sunt au ramas doar cioatele pt ca ia taiat el
Precizez ca sa intabulat pe padure astfel devenind propietar iar in uzucapiune cand a facut o el specifica ca el a folosit propietatea .
Daca puteti indrumatima
am fost uzucapat cu un teren de 8 000 m , si ma m dus la un avocat care ma ajuta cu proces dar ma costa 4000 ron , e mult ??
cine ma uzucatap sa trecut in cf , cu toate ca terenu e sub legea 18 si inca nu ma u impropietarit statul ,
avocatu mi a zis ca vom cerere la instanta ca cf sa revina la starea dinaintea uzucaparii
e bine