in urma cu ceva timp am cumparat un cap tractor din germania si am platit taxa de inscriere in romania de 12000 lei!ulterior,informandu-ma mai mult,am dat in judecata pt recuperare taxa si am castigat de mai multe ori insa ei tot fac recurs si as vrea sa stiu cate recursuri mai pot ei face sau pana cand??mentionez ca am castigat cam de 3 ori pana acum(3 procese)si ei au tot facut recurs!va multumesc
in cazul in care sotul are datorii la fisc si nu detine nimic pe numele sau,iar sotia are o masina pe numele ei aceasta se poate executa pt a se recupera datoria de la sot?multumesc
acum 5 ani am fost reprezentanta la o firma de cosmetice si nemaiprimind banii de la o pers.pe o comanda mai mare nu am mai achitat factura!de atunci imi venea acasa sa achit datoria de pe factura,in ultimul timp nu a mai venit nimic!pot recupera banii de la mine prin executare ,imi pot face ceva?intre timp m-am si casatorit si tot ce venea venea la parintii mei acasa,pe numele vechi
dupa cat timp se prescriu cheltuielile de judecata datorate unei persoane atata timp cat executorul judecatoresc nu are pe ce pune sechestru?se pot prescrie?
in cazul in care o persoana are darorii(la fisc,amenzii,etc)pe care nu le plateste la timp si nu detine nimic pe numele sau(casa,masina),fiind doar beneficiar de somaj cum se pot recupera datoriile de la ea?se poate face oprire pe somaj?poate veni un executor judecatoresc dintr-un judet sa execute in altul in cazul in care debitorul are domiciliul pe un judet si casa (care este pe numele parintilor) in alt judet?va rog raspundeti-mi,este problema unei cunostinte apropiate si vreau s-o ajut