avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Activitate andreea_ion

Activitate andreea_ion

Buna ziua,
acest registru se poate tine si intr-un doc .xls si apoi printat si stampilat?
Pentru o societatea ca are o activitate mare de intrare/iesire bijuterii ar trebui sa angajeze o persoana sa faca doar asta.

Multumesc.
Am un certificat digital pt semnatura electronica....si as vrea sa depun decl. online si pt o alta firma....trebuie sa ma insoteasca la administratie administratorul cu o imputernicire pt depunerea formularului 150?cum trebuie sa fie:
subsemnatul....administrator la....il imputernicesc pe...........sa de pune declaratiile online pt firma ............atat?
Răspuns la discuția Legea 40/2011
Multumesc.
Răspuns la discuția Legea 40/2011
adica modificarea numarului de zile de preaviz si adaugarea literei f la punctul M din ctr nu se declara in REVISAL?cu un nou act aditional?sau actul aditional se face intre firma si angajat.....si doar modificarile de salariu si de timp lucrat se declara in REVISAL?
Discuție Legea 40/2011
Pana in data de 30.04.2011 tb sa facem acte aditionale cf noului Cod....daca nu le-am facut.....le pot face cu data de azi?sau le pot intocmi cu data de 30.04.2011?si in revisal cum le inregistrez?
Răspuns la discuția Noua lege
Multumesc.
Răspuns la discuția Noua lege
Este un drept sau o obligatie?este obligat sa faca angajatului act aditional si sa stabileasca obiectivele de performanta?
Răspuns la discuția Se mai fac carti de munca ?
Si eu ca societate cat pot sa ridic cartile de munca?
Răspuns la discuția Intampinare
Multumesc.
Răspuns la discuția Se mai fac carti de munca ?
Si cartile de munca depuse la ITM....cand le putem ridica?