avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate alf & alf

Activitate alf & alf

Bună seara, mulțumesc pentru răspunsul prompt, sunt înainte de termen și da, aș putea formula o solicitare, însă, problema este că nu am posibilitatea fizic să mă deplasez, dealtfel, de la SAJ Timiș (ambulanță) mi-au emis o adeverință de pacient cu covid și au propus cinci zile izolare la domiciliu! Depunerea este posibilă doar fizic!

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, formulati si depuneti cerere de amanare inainte de termen sau angajati un avocat sa va reprezinte.

Bună ziua, dacă nu mă pot prezenta din cauza unei viroze(covid) la un proces civil, unde sunt citată, există posibilitatea să îi anunț pe cei de la judecătorie online sau doar personal? Mulțumesc!
Cu respect, vă mulțumesc!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Informația citita este eronata..Taxa de timbru este cea menționată în răspunsul.anterior.Ce ați citit dvs putea fi un onorariu de avocat pentru o reprezentare fie la sustinera cererii de strămutare fie la noua instanta.O mare parte din populație folosește termeni juridici impropriu ..

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara din nou și vă mulțumesc pentru răspunsul rapid!
citisem undeva că dacă se aprobă strămutarea vreunui proces, se pot stabili de către judecătorie, anumite taxe, (uni spun că ar putea fii 1000 sau 2000 de ron)care nu știu exact cum sunt justificate, sau în funcție de ce anume!
Bună seara, am nevoie de o informație și anume, ce costuri implică strămutarea unui proces civil? Mulțumiri!
Bună ziua, în cazul în care am suspiciuni, că procesul nu este judecat corect, care ar fii procedura de strămutare a dosarului într-un alt oraș? Mulțunesc.
Buna seara,
doresc in viitorul apropiat, sa semnez un contract de mandat, cu o societate Broker in asigurari.
Am fost informata ca imi vor fi retinute la sursa, urmatoarele:
- impozit
- c.a.s
- somaj
care in total insumeaza un procent de ...31%, deoarece in acest moment eu nu sunt angajata altundeva.
Nedumerirea mea este, de ce trebuie sa cotizez pentru somaj, atata timp cat nu sunt angajata cu contract individual de munca ci doar un contract de mandat?
Dar desi nu sunt angajata, imi platesc c.a.s. si vechime(pensie) la stat.
Va intreb, in aceasta situatie, eu sunt obligata sa platesc mandatarului cele enumerate mai sus?
Buna seara,
stiti cumva daca s-a modificat ceva legat de asigurarile obligatorii pentru locuinte?
Cu catva timp in urma,am citit undeva ca e ok daca imi inchei o polita facultativa si nu mai este necesar sa inchei si una obligatorie,insa am auzit de curand un zvon ca s-ar fi votat afirmativ,pentru reluarea vechii legi,cea cu politele obligatorii...:O
Nu mai stiu ce e adevarat si ce nu!:frantic:
Va multumesc.
Buna seara,asi dori sa va intreb,daca stiti cumva,cum si unde pot depune o sesizare,referitoare la un vanator,care isi desfasoara activitatea,fara autorizatie si in loc nepermis?
Si mai ales asi dori tare mult daca aveti vreo referinta(link,sau alt gen de adresa) de unde ma pot informa exact,despre regulamentul de vanatoare?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Uzufructul viager
:D , faina descriere,va multumesc din suflet pentru informatii,mi-ati fost de mare ajutor.
multa sanatate va doresc.