masina a fost inmatriculata inainte de 01.01.2007 iar eu am cumparato pe 21.12.2011 dar nu mai pot gasi data libera la rar pentru autentificare decat in ianuarie
am cumparat o masina la mana a doua in data de 21-12-2011,deja inscrisa. nu am gasit o zi libera pt autentificare la rar,am toate actele de la fiscal . intrebarea mea este,daca am cumparato in luna decembrie 2011 si ma duc cu ea la rar in ianuarie mai trebuie sa platesc taxa auto?
am fost la primul termen pt cererea de preschimbare data,cerere pe care a facuto sotia mea,si am spus ca nu sunt de acord cu schimbarea datei,din partea sotiei nu a fost nimeni,instanta a spus ca ramane in pronuntare. Intrebarea mea este, ce inseamna asta? ramane primul termen sau instanta hotaraste alt termen?
sotia mea a depus actele de divort si a plecat in strainatate. As dori sa aflu unde trebuie sa ma duc si sa fac o plangere pentru parasire de domiciliu? La politie sau la judecatorie?
ce sanse am eu sa shimb un termen de judecata? Mentionez ca primul termen a fost dat pe 4.11.2011 iar acum cred ca sotia mea a facut cerere si sa schimbat pe 10.12.2010. Am primit acasa citatie pt. aprobarea schimbari termenului. Eu nu vreau pt.ca vreau sa ma impac cu ea. Cum trebuie sa procedez?