avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Activitate popovici romeo

Activitate popovici romeo

Răspuns la discuția taxa auto
masina a fost inmatriculata inainte de 01.01.2007 iar eu am cumparato pe 21.12.2011 dar nu mai pot gasi data libera la rar pentru autentificare decat in ianuarie
Răspuns la discuția taxa auto
la rar am gasit liber tocmai in 12 ianuarie 2012. mai platesc taxa daca am cumparato in decembrie 2011
Discuție taxa auto
am cumparat o masina la mana a doua in data de 21-12-2011,deja inscrisa. nu am gasit o zi libera pt autentificare la rar,am toate actele de la fiscal . intrebarea mea este,daca am cumparato in luna decembrie 2011 si ma duc cu ea la rar in ianuarie mai trebuie sa platesc taxa auto?
Răspuns la discuția divort
eu ca parat pot vedea dosaru inaintat de sotia mea la judecatorie? Daca se poate,as dori sa tiu in ce conditi?
Răspuns la discuția divort
am fost la primul termen pt cererea de preschimbare data,cerere pe care a facuto sotia mea,si am spus ca nu sunt de acord cu schimbarea datei,din partea sotiei nu a fost nimeni,instanta a spus ca ramane in pronuntare. Intrebarea mea este, ce inseamna asta? ramane primul termen sau instanta hotaraste alt termen?
Discuție divort
aceasta cere trebuie sa o depun la judecatorie? cum se procedeaza? Va multumesc pentru intelegere
Discuție divort
sotia mea a depus actele de divort si a plecat in strainatate. As dori sa aflu unde trebuie sa ma duc si sa fac o plangere pentru parasire de domiciliu? La politie sau la judecatorie?
Discuție divort
ce sanse am eu sa shimb un termen de judecata? Mentionez ca primul termen a fost dat pe 4.11.2011 iar acum cred ca sotia mea a facut cerere si sa schimbat pe 10.12.2010. Am primit acasa citatie pt. aprobarea schimbari termenului. Eu nu vreau pt.ca vreau sa ma impac cu ea. Cum trebuie sa procedez?
Discuție divort
daca avem un copil minor,putem divorta de comun acord?
Discuție divort
daca sotia mea nu a depus actele de divort,iar eu duminica plec din tara,iar ea le va depune. Intrebarea mea este: Divortul se va judeca in lipsa mea?