buna ziua. am si eu o problema legata de dreptul la mostenire ,suntem 6 fratii, iar parinti nostri detin un apartament cu 4 camere, eu sunt cel mai mic dintre baieti iar ceilalti 4din cei 5 frati au zis celor batrini ca apartamentul sa mi se dea mie ,eu am investit in el ceva bani desi nu stau acolo stau in bucuresti (ap fiind in alexandria).cu ai mei sta un frate mai mare cu sotia si copilul el avind casa intr-o localitate de linga alexandria ,acum am inteles ca parinti mei vor ca apartamentul sa-l dea baiatului fratelui meu care sta cu ei .ceilalti frati vor sa si ceara dreptul la apartament daca apartamentul nu mi se da mie . doresc sa stiu daca parinti apuca sa dea acte nepotului meu noi mai putem sa ne cerem dreptul la apartament?
sigur ca da dar am o problemema legata de baietelul meu nu am cu cine sa al las si sunt nevoita sa fac asta salariul este foarte mic si nu ami permit o bona
buna seara .am si eu o problema ,sunt revenita in cimpul munci dupa ccc desi nu mi sa mai dat postul inapoi pe motiv ca sunt femei de serviciu destule si ma trimis sa lucrez cu muncitorii pe santier la sapaturi acum sa mai ivit o belea nu are cine sa stea cu copilul dupa ora 1 si am solicitat program de 4 ore mi sa spus de la personal sa nu fac cerere ca in secunda 2 voi fi data afara este normal asa ceva ?sotul lucrind in armata lucreaza dupa cum se stie in ture 12/24, 12/48 si nu ami permit o bona salariul meu fiind de 630 iar sotul 980 mai am o fetita de 11 ani care e la scoala nu pot sai ruinez viitorul tinind-o sa stea cu fratele ei. pot sa lucrez la 4 ore am dreptul la asa ceva?
am pus si saptamina trecuta o intrebare .sotia ttrebuie sa inceapa lucrul pe data de 16 decembrie dupa concediul de crestere a copilului,a depus cererea de reangajare dar directorulai da alternative numai sa nu o angajeze ba ca o angajeaza o luna si dupa ai sa o dea in somaj ba ca sunt prea multe si nu mai ai trebuie ce sa facem maine a chemato sa-i mai dea alternative cred . ce cred eu este ca daca face figuri din astea si tot nu vrea sa respecte legea precum ca 6 luni sunt obligati sa o primeasca solutia este sa-i dam in judecata ce parere ami dati? va rog respundeti- mi sotia plinge incontiinu de la aflarea vesti