avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Activitate CC-MIH

Activitate CC-MIH

Discuție DECL 112
Din mare graba nu mi-am notat nr de depunere al declaratiei 112. Dosarul fiscal am incercat sa-l deschid (pt verificare) dar nu functioneaza. Stie cineva cum altfel sa verific daca declaratia a fost prelucrata si este validata?. Multumesc
Buna ziua, Conform OG 2869/2010 firmele cu o cifra de afaceri sub 35000 euro in anul precedent nu mai depun bilantul la semestru. A ramas valabila prevederea sau a fost modificata intre timp?.Multumesc
Buna, Daca un srl nu are angajati ( si nu depune 112), este obligatoriu sa-si achizitioneze un certificat digital pt depunere 300,100, etc.pana la 1 iulie 2011?
Multumesc
Răspuns la discuția Infiintare firma
nu este posibil sa aveti toate codurile CAEN
Răspuns la discuția Contract de munca
Eu spun ca nu este inregistrat la ITM. Nu strica sa intrebi direct la ei. Ordinul 64/2003 - aproba modelul de contract individual de munca.
Răspuns la discuția ajutoor
Un imprumut se poate face oricand. Trebuie sa gasesti o banca care mai imprumuta si sa ai SIGUR garantii
Răspuns la discuția drept de superficie
am citit recomandarea dvs., multumesc
Răspuns la discuția drept de superficie
Multumesc frumos pt raspuns, astept sa vad si decizia instantei din Constanta, procesul este pe rol din 2007
Răspuns la discuția declaratie inventar FNUASS
Multumesc, asa ma gandeam si eu, dar ordinul 53/2011 nu prevede nici-o execeptie de la depunere. mai ramane sa caut in codul fiscal actualizat daca exista vre-o sanctiune pt nerespectarea art. 296(3)
daca nu am obligatii restante la FNUASS si nici-o suma de recuperat mai depun declaratia inventar?