avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Activitate monalisa1500

Activitate monalisa1500

Răspuns la discuția datorie inventata
pai din moment ce nu ai nici un act scris, fie el si sub semnatura privata..o declaratie sau un contract de imprumut cu martori, nici nu stiu ce a cautat la politie...ar fi trebuit sa mearga la tribunal...ia fa tu o plangere impotriva politaiului cel istet...vezi ce se intampla...si inca ceva...presa se da in vant dupa scandaluri de astea.bafta multa!
Răspuns la discuția evaziune fiscala! urgent!
nu, se vede clar ca nu am avut bani. de fapt, lichidatorul a scris in raportul final ca nu a fost rea credinta...se vede ca am luat tepe de 70.000 euro iar datoriile mele sunt in jur de 100.000 lei (fara majorari, penalizari)....cand ar fi putut fi mult mai mare, avand in vedere valoarea tepelor de la colaboratori....
Răspuns la discuția evaziune fiscala! urgent!
da, asa e...si nu stiu ce sa fac....
am avut un srl pe care l-am inchis din cauza datoriile catre stat, care din cauza majorarilor, penalizarilor au ajuns la 150.000 lei. am luat tepe de la colaboratori de aproape 70.000 euro.am fost chemata la politie, s-a inceput urmarirea penala pt evaziune fiscala iar acum un procuror a dispus sa mi se sechestreze bunurile mobile si imobile pana la recuperarea sumei de 150.000 lei. inainte sa inchid firma, finantele imi sechestrasera niste bunuri mobile si care au ajuns la lichidator in vederea vanzarii lor.
numai ca istetul asta de procuror nici nu cred ca s-a uitat peste dosarul meu, pt ca atunci ar fi vazut ca din suma de 150.000 lei ar fi trebuit sa scada penalizarile (neplata penalizarilor nu reprezinta infractiune, din cate stiu eu) +TVA ul pe care statul trebuia sa mi-l dea inapoi in valoare de aproape 50.000 lei!!! + pretul bunurilor pe care domnul lichidator a reusit sa le vanda, virand banii la stat!!!!!
Domnul lichidator a facut un raport din care reiese clar ca nu am fost de rea credinta, ci am fost practic in imposibilitatea de a plati! in plus, comisarul mi-a facut un calcul scazand din suma totala tot ceea ce am scris mai sus si ar mai fi ramas sa platesc suma de 35.000 lei!!!!!!
deci cum naiba a putut nefericitul ala de procuror sa dispuna sechestrul pt suma de 150.000 lei?????????
Răspuns la discuția MANDATARUL MANDATARULUI
mandatul poate fi gratuit sau nu (pentru indeplinirea lui poate sa primeasca bani sau o face in mod gratuit), transmisibil sau netransmisibil (in cazul in care mandatarul nu mai poate indeplini mandatul, el poate mandata pe altcineva in cazul in care mandantul sau a fost de acord ca mandatul sa fie transmisibil)
daca fratele mai are si alta avere, va poate dona fara probleme pt ca nu afecteaza rezerva succesorala a eventualilor mostenitori rezervatari
este mai ieftina donatia, se calculeaza toate taxele la valoarea declarata in act si nu se plateste impozit pe tranzactie.
Răspuns la discuția partaj bunuri comune
mai pe scurt: un bun dobandit in timpul casatoriei nu este bun comun daca este dobandit prin mostenire sau donatie.
Răspuns la discuția obligatii donatar
aveti 30 de zile sa inregistrati actul la Primarie. de asemenea trebuie sa schimbati contractele la utilitati publice (apa, curent, gaz, etc) pe numele dvs.
pretul imobilului pe care doriti sa il cumparati trebuie sa fie egal sau mai mic decat pretul de vanzare al imobilului dobandit prin mostenire. cand faceti contractul de vanzare cumparare sa se faca mentiunea ca sunteti casatorit, dar banii cu care cumparati imobilul provin din vanzarea unui bun propriu. de asemenea, in cadrul contractului sa existe si declaratia sotiei dvs referitor la acest fapt.