Buna ziua. Doresc sa deschid o noua firma (SRL) cu domeniul de activtate in vanzari retail si presupunem ca la inceput nu o sa am mari vanzari ce-mi sfatuiti:
1. Sa fiu platitor TVA sau nu?
2.Sa plateasc impozit pe venit sau pe profit?
Va multumesc anticipat.
Da,detin loc de parcare concesionat de primaria,am acte tot,dar cei de la Primaria mi-a spus ca nu este treaba lor si trebuie s-o rezolv singur.Dar daca as chema politia locala i-ar da amenda persoanei care parcheaza pe locul meu si pot sa-l goneasca de la locu meu de parcare?
Buna seara tuturor.Acum o luna am luat de la primaria un loc de parcare pe Bl.Unirii dar pana acum n-am reusit sa parchez pe locul mu de parcare pentru ca un domn foarte "dragut" nu vrea sa ma lase sa parchez.Am lasat un biletel rugand frumos sa nu parcheze dar pe geamul lui de masina mi-a lasat un mesaj spunand sa nu mai insist.Am auzit de la oameni ca sunt oameni din astea smechei care au parcat multi ani pe acelasi loc de parcare fara sa plateasca si daca te certi cu ei iti zgarie masina.Ce masuri as putea sa iau impotriva lui?
"Dupa ce a ajuns la luciditate fapta a fost recunoscuta de ginere nevestei si soacrei si a ajuns la intelegere ca nu se va mai intampla si soacra la iertat ca stiind faptul ca a fost cauzat totul din cauza bouturi."
Slava domnului ca nu am o mama ca ea!Cum poate sa-i ierte fapta oribila pentru ca "saracul" de el a fost beat!Daca toata lumea ar incepe sa violeze pentru ca a exagerat cu bautura ce ar fi cu lumea noastra?!!!
"Soacra a inteles ca sa intamplat din cauza bauturi si mai e ca fica tre sa nasca 1-2 saptamani si il cunoaste bine pe ginere si stie cum era inainte de a deveni ALCOLIST si ginerele se duce si la psihiatru."
Nu a exagerat cu bautura numai atunci cand s-a produs violul, este ALCOLIST!Si hot cu 4 ani de suspendare.
In ce lume traim!!!!!
Azi au venit sa-ii citeasca soacrei mele contorul de apa si surpriza!Luna trecuta avea 215 de metri cubi de apa consumati.Luna aceasta are 550.N-avea cum sa consume atata apa,pentru ca este mai mult plecata si rar vine acasa.Daca este vreo pierdere de apa pe undeva,ea tot trebuie sa plateasca?Ajutati-ma va rog cu sfaturi.
Va multumesc anticipat.