avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Activitate lukacs

Activitate lukacs

Răspuns la discuția Facturi neplatite, OP fals
daca nu platesc benevol va trebui sa ii dati in judecata sa dovediti in proces ca au comandat, ca dvs ati excecutat serviciile
pai in acte aveti trecuta si cota parte din teren, presupun ca doar nu o folositi din varii motive, daca ceilalti coproprietari nu va permit folosinta ii puteti actiona in instanta pentru recunoasterea dreptului dvs si eventual delimitarea cotei dvs din acea curte dar este coproprietatea tuturor.
pentru trecerea din proprietatea statului in proprietatea celor care stau acolo este nevoie de un ordin al prefectului ....intrebati la urbanism la primarie, de regula ei aduna cererile ....cel putin la case particulare asa se facea in unele locuri.
Răspuns la discuția Mostenire
pana cand traiesc socrii dvs au dreptul sa faca cu propria avere ceea ce vor.
copii cumnatului decedat au drept la mostenire in numele tatalui lor, deci orice act va face sotia dvs poate fi atacat dupa decesul socrilor.
despre existenta unui act de donatie puteti afla eventual la cartea funciara pentru ca proprietatea se transcrie dar poate se face cu sarcina de a permite donatorului sa stea acolo cat timp traieste, dar actul trebuie trasnscris in registrele imobiliare la incheierea lui.
Răspuns la discuția Intabulare drum de servitute
trebuie inscrisa servitutea ca sarcina pe terenul pe care trece, deci in acea carte funciara...... ori la notar ori prin instanta.....discutat cu proprietarul terenului pe care e drumul de acces.
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
labil
Răspuns la discuția Mostenire incurcata
actul de mostenire trebuie si sa contina bunurile mostenite daca acest teren nu figureaza in acel act de mostenire nu s-a renuntat la el....dar trebuie dezbatuta succesiunea pe teren la acelasi notar se face un supliment, de data acesta sa ii lamureasca pe mostenitorii celor decedati sa renunte in favoarea lui ca sa poata vinde.....trebuia cuprins totul de la inceput sa se imparta in natura terenurile aceeasi poroblema vor avea toti cei care vor dori acte pe celelalte terenuri ulterior
fiind deja in executare puteti contesta amenda doar in cadrul contestatiei la executare pe care o veti face la judecatoria de care apartien executorul.....
Răspuns la discuția Amenda multipla lipsa rovinieta?
nu este aceeaşi fapta..... fiecare iesire cu masina pe drumuri unde era obligatorie rovinieta este distincta deci se poate sanctiona separat.
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
entorsa
copii au rezrva succesorala.....deci trebuie vazut ce act a facut cu mama dvs si ceilalti frati aveti rezerva deci puteci cere reductiunea .....verificati ce acte s-au facut ....sau deschideti succesiunea la un notar si sora dvs sa dovedeasca de ce nu vi s-ar cuveni partea.....