avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Activitate coralis

Activitate coralis

Răspuns la discuția gestiunea in perioada de proba
Va multumesc foarte mult pentru sfat.
Buna ziua. Sunt angajata la o firma care a deschis magazinul inainte de a ma angaja eu cu o saptamana.s-a adus marfa pe avize si au fost lipsa 70 de cutii. Gestiunea nu era introdusa pe calculator si nu erau facute receptiile pt ca nu exista calc .Cand a venit calculatorul s-au facut receptiile si s-a introdus gestiunea si cu cele lipsa si ne-au pus sa le semnam, spunandu-ne ca se va scadea la inventar. E prima oara cand lucrez cu gestiune si nu stiu daca am facut bine sau nu. Ar putea sa ma puna sa platesc desi este notat in caietul cu vanzarile despre lipsa cutiilor la deschiderea magazinului. Va rog am nevoie de un raspuns cat mai urgent.
Va multumesc.
Multumesc foarte mult pt raspuns.
Buna ziua.Lucrez la o firma de aprox.9 luni si am un contract pe perioada determinata, prelungit pana acum de doua ori prin acte aditionale.contractul imi va expira in octombrie, luna in care voi avea un an lucrat la aceasta firma. As dori sa stiu in cazul in care firma nu mai doreste sa-l prelungeasca, cu ce articol va trebui sa il inchida daca eu imi exprim dorinta de a mai lucra , sau daca il va incheia cu acordul partilor mai am dreptul de a-mi depune actele pt somaj? Astept raspuns.Va multumesc.
Va multumesc foarte mult.
Multumesc mult de raspuns si ma scuzati dar mai am o mica intrebare: regulamentul intern unde este specificat,in contract sau la fel ca si fisa postului,un document separat care trebuie semnat?
Cu stima si respect,Coralis
Buna ziua.Lucrez la o firma care nici la angajare si nici dupa prelungirea contractului nu mi-a dat sa semnez nici o fisa a postului.in cazul acesta daca nu ii convine ceva din munca prestata de mine poate sa ma sanctioneze si in cel mai rau caz sa ma concedieze?Pt. ca eu nu stiu importanta acelei fise de post;este aceeasi cu regulamentul intern,sau am facut o tocana de legume?
Va rog sa imi explicati fiecare ce este si ce importanta are.
Va multumesc.:(
Buna.Am o nelamurire, si anume: am contract de 8 ore pe zi ,5 zile lucratoare pe saptamana,2 libere; in cazul in care patronul doreste sa lucrez in zilele mele libere, cum trebuie sa-mi plateasca acele zile avand in vedere ca salariul meu este minimul pe economie?
A fost inregistrat in 2010, si se vede parafa si semnatura de la ITM pe copia xerox pe care o am.
Buna ziua. Lucrez la o firma de aproape 6 luni, avand contract pe perioada determinata de 1 luna si continuat cu un act aditional de 5 luni, din care nu am primit nici un exemplar,decat o copie la xerox a actului aditional.E posibil si legal asa ceva? De fiecare data cand l-am cerut s-au eschivat si au zis ca nu il gaseste, si nu numai mie ci si altor colege, ultima data spunand ca o sa n-i le dea cand vom pleca din firma.