avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Activitate kalinn

Activitate kalinn

Discuție Proces divort
Buna ziua,
In cazul in care sotia care are domiciliul legal in alt judet decat al sotului a deschis proces de divort pe raza judetului in care este domiciliata. Paratul, sotul are domiciliul legal in alt judet. Legal unde se desfasoara procesul? La reclamant sau la parat?
Va multumesc.
Vă mulțumesc
buna ziua. Doresc sa cumpăr în imobil executat silit. În actul de executare este specificat.. Imobilul este grevat de ipoteca in favoarea creditoarei. Ce inseamna asta? Căror riscuri mă expun? Imobilul este la a 2 a licitație, preț scăzut cu 25%. Dacă prețul de vânzare nu acoperă creditul exista riscul sa trebuiască sa l plătesc eu în continuare? se plătește cumva tva după imobilele executate silit? Va mulțumesc.
Discuție Contributii CAS
Buna ziua,
As avea si eu o problema , daca ma puteti ajuta. Tatal meu a lucrat pana in luna februaria la o companie, in calitate de angajat. Din anul 2009 a avut un contract civil cu o alta societate. Acum i-a venit sa plateasca retroactiv din anul 2009 contributiile CAS plus penalitatile. Cei cu care a avut contract civil sustin ca au platit contributiile catre CAS(firma este din alt judet decat cel in care isi desfasoara activitatea). De asemenea evita sa trimita o dovada a platii contributiilor.(sustin ca le-au platit in judetul in care au sediul). Cum se poate afla daca au platit? este normal ca pentru aceeasi persoana sa se plateasca de 2 ori la CAS( firma la care era angajat a platit toate contributiile)...si din contractul civil si de unde era angajat?
Va multumesc
Răspuns la discuția Schimbare act constitutiv
Multumesc pt raspuns.
Buna ziua,

Suntem 3 asociati intr-un srl. In urma unor divergente, am decis sa preiau eu societatea, desigur cu acordul lor. De asemenea trebuie sa modific si sediul social. Care ar fi documentele necesare si costurile?
Va multumesc
Răspuns la discuția Noua taxa de inmatriculare
Răspuns la discuția Noua taxa de inmatriculare
multumesc de raspuns. eu am inteles ca de maine intra in vigoare noua taxa.
Răspuns la discuția Noua taxa de inmatriculare
Masina e inmatriculata in 2006. Trebuie sa o trec pe numele meu.de cand intra in vigoare noua taxa?maine mai o pot trece pe numele meu fara sa platesc taxa?
Buna seara,

Am cumparat ieri o masina inmatriculata in 2006, euro 3, vanzatorul fiind primul proprietar al masinii in Romania. Am facut identificarea la RAR. Mai trebuie sa platesc la primarie o taxa de 56 lei pentru a o trece in proprietatea mea. De cand se aplica efectiv noua lege? Daca platesc maine merg la politie pentru a ma trece in cartea de identitate a masinii mai trebuie sa platesc noua taxa?Se poate contesta in instanta aceasta taxa?
Va multumesc.