Buna ziua,
Am o intrebare...In anul 2017 baiatului meu ,in urma perchezitiei domiciliare i-au fost ridicate mai multe sume de bani..Sechestrul judiciar a fost pus pana la concurenta sumei de 10300 de lei !
Intrebarea mea este = daca suma a depasit valoarea sechestrului judiciar cu 2500 de lei,aceasta diferenta o mai pot obtine inapoi ?
Mentionez ca dispun de numarul recipiselor acestor sume depuse la CEC Bank !
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra !
Răspuns la discuția
Penal
Multumesc din nou pentru raspuns. .
Este vorba de fiul meu si da, are recurs la Curtea de Apel Ploiesti, acum in septembrie. .
Probabil ca atunci cand sentinta va fi definitiva, atunci se scad toate zilele din mandatul de executare anterior...fiind vorba de aceeasi fapta !
Răspuns la discuția
Penal
Multumesc frumos pentru raspunsul dumneavoastra !
Numai ca nu inteleg de ce, in incheierea penala scrie ca se deduce perioada de cand l-a arestat, respectiv, 17.06.2017, nu scrie nimic de arestul la domiciliu si perioada de detentie din 2016. .
Daca sunteti asa de amabil, va rog,sa ma lamuriti, daca, bineinteles va permite timpul. .
Va rog frumos sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare, din domeniul penal. .
O persoana condamnata nedefinitiv la 4 ani si 3 luni, aflandu-se in arest la domiciliu, comite aceeasi fapta, pedeapsa rezultata fiind de 5 ani, nedefinitiva, se deduc zilele efectuate pe domiciliu, ca fiind zile executate din pedeapsa?
Va multumesc!
Buna ziua,
Va deranjez cu o intrebare despre un angajament de plata cu asociatia de proprietari..
Unul dintre vecinii mei are mari restante la intretinere..,respectiv multe penalitati la datorie,acestea acumulindu-se si datorita faptului ca a ramas singurul din bloc care mai era racordat la Termica..Acum Termica este desfintata..ce se intampla cu datoria pe care Asociatia de Proprietari o avea la aceasta,din cauza vecinului meu ?
Si pe ce perioada se poate face un angajament de plata intre Asociatia de Proprietari si vecinul meu pentru datoria acumulata ?Exista si posibilitatea,deoarece vecinul este o persoana cu handicap grav si cu o situatie financiara precara,sa-i fie reduse cumva penalitatile?
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra !
Chiar nimeni nu poate raspunde?Atunci cu ce este de folos acest forum ???
Buna dimineata..
Am o verisoara aflata intr-o situatie dificila si as vrea sa o ajut prin intermediul dumneavoastra..Deci,ea este singura la parinti,(care sunt despartiti in fapt de vreo 25 de ani)..Mama ei are 75 de ani,a devenit alcoolica si cam senila. Verisoara mea a aflat prin intermediul vecinilor mamei,ca aceasta a arendat plantatia de pomi fructiferi pe care o detine,la o familie din sat,care urmareste prin mici atentii fata de batrina,sa o faca pe aceasta sa semneze lasarea casei si plantatiei aferente acestora !!!Va rog frumos ,daca se poate,sa imi dati un sfat pentru verisoara mea..Ce se poate face in aceasta situatie ?
Va multumesc anticipat !
Buna dimineata tuturor..,
Va deranjez cu o problema legata de asociatia de proprietari a blocului in care locuiesc..,respectiv modernizarea liftului !!
Administratorul a spus ca suntem obligati sa platim cate 100 lei avans si in urmatorii 5 ani,cate 30 de lei/luna..
Mentionez ca locuiesc la etajul 3 si nu folosesc liftul..!!!
Intrebarea mea este: suntem cu adevarat obligati de lege sa platim pt. modernizarea liftului?
Va multumesc !
Buna ziua,tuturor.
In familia noastra exista o mostenire(respectiv,o suprafata de teren,de 2ha),aceasta trebuie impartita in doua..,intre tatal meu si unchiul meu,doar ca pe titlul de proprietate este trecuta toata suprafata,iar tatal meu vrea sa vanda,iar unchiul meu nu..!!
Am inteles,ca exista posibilitatea unui partaj voluntar-la tribunal,daca partile sunt de acord..!!
As dorii,daca se poate sa-mi spuneti,cat dureaza aceasta procedura si daca este necesara angajarea unui avocat sau nu..!!
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra!!